Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Delavska hranilnica izračun kredita

Delavska hranilnica izračun kredita

Delavska hranilnica izračun kredita in podobno vas morda zanima, ker ste v fazi iskanja primernega kredita zase. Pa ste morda že pomislili, da bi lahko kredit najeli kar preko spleta. Danes je seveda mogoče tudi to in ne le to. Vse skupaj je lahko tudi zelo enostavno in nadvse hitro.

V nadaljevanju vam zaupamo kako po najhitrejši poti do kredita saj vam zanj ne bo treba niti vstati s kavča, naročili pa ga boste lahko tudi med vožnjo z vlakom ali z dopusta. Vse kar boste v resnici potrebovali je računalnik, tablica ali pametni telefon in dostop do spleta. Pa seveda nekaj minut prostega časa.

Delavska hranilnica izračun kredita in dokumenti

Ne glede na to kje se zanimate za kredit in četudi ste že celo jutro imeli v glavi Delavska hranilnica izračun kredita in podobno, povejmo še nekaj malega o dokumentaciji, ki jo boste potrebovali za najem kredita preko spleta. Ker gre dejansko za izjemno hiter spletni kredit, ki je hkrati kratkoročen, pogojev ne bo veliko.

Kredit je na voljo slovenskim državljanom, ki imajo tudi prijavljeno stalno prebivališče v Sloveniji in prejemajo redne mesečne prihodke. Načeloma je to vse in zato kaj drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa ne boste potrebovali. Tudi kakšnih drugih dodatnih pogojev se vam ni treba bati.

Ko Delavska hranilnica izračun kredita ni dovolj

Če vam Delavska hranilnica izračun kredita ni po meri in tudi na drugih bankah morda ne dobite toliko kot bi želeli lahko razmislite o dodatnem kreditu. Čeprav večinoma drugje to ni mogoče, pa lahko na mobilni banki najamete kredit tudi, če kakšnega že odplačujete ta trenutek. Za najem kredita ste lahko komitent katerekoli banke.

Prej smo omenjali dokumentacijo in povejmo, da ne boste potrebovali nobenega potrdila o zaposlitvi ali overitve pri notarju niti ne poroka ali zastavitve. Prav tako pa vam za odobritev kredita ne bodo kukali v Sisbon, da bi preverili vašo kreditno sposobnost. V tem primeru je pot do kredita že odprta.

Delavska hranilnica izračun kredita in druge opcije

Seveda je vedno priporočljivo preveriti nekaj različnih ponudb. Če vam je Delavska hranilnica izračun kredita že pripravila in imate morda še kakšnega z druge banke, lahko povsem enostavno pripravite še enega kar sami preko spleta. Na spletni strani mobilne banke kjer boste našli enostaven kreditni kalkulator v ta namen.

Da bi prišli do svojega idealnega kredita boste morali vnesti le znesek, ki si ga želite, izbrati do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preveriti izračun. Lahko pripravite tudi več različnih izračunov. Pri tem je dobro imeti v mislih še, da bo izračun pred vami izjemno transparenten saj bo zajemal tudi vse stroške kredita.

Delavska hranilnica izračun kredita za primerjavo

Vam je Delavska hranilnica izračun kredita pripravila že pred časom? Ste enako naredili na kateri drugi banki? Pogoji se lahko tudi spremenijo, zato je potrebno ostati v koraku s časom. Zelo napredna pa je zagotovo mobilna banka, ki svojo storitev ponuja v celoti preko spleta kjer si sproti pripravite tudi izračun.

Omenjena banka sodi med najboljše mobilne banke v EU kar potrjujejo mnoge zadovoljne stranke, ki se redno vračajo kadar potrebujejo nekaj dodatnega denarja na hitro. A naslednjič do njega pridejo še hitreje saj so uvrščene na poseben seznam zaupanja vrednih in lahko svoj naslednji kredit naročijo kar preko SMS sporočila.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq