Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Banka koper kredit

Ste izbrali Banka Koper kredit?

Morda ste Banka Koper kredit že izbrali ali pa se o ponudbi šele zanimate. Kaj več o omenjenem kreditu težko povemo, lahko pa vam predstavimo mobilno banko kjer do kredita pridete ne da bi jo fizično obiskali. Seveda gre za kredit preko spleta pri čemer pa ne boste potrebovali niti veliko papirjev.

Edini pogoji so; slovensko državljanstvo, stalni naslov v Sloveniji in redni mesečni prihodki. Drugega od vas ne bodo zahtevali. To pomeni, da boste do kredita prišli samo z osebnim dokumentom in številko bančnega računa. Kot boste lahko videli v nadaljevanju pa so tudi vsi ostali koraki do kredita nadvse preprosti.

Tudi z Banka Koper kredit

Čeprav morda Banka Koper kredit že imate in ga odplačujete pa to še ne pomeni, da ne morete do novega. Pri mobilni banki lahko. Sam postopek je skrajno enostaven in je sestavljen iz le nekaj korakov. Prvi bo obisk spletne strani banke kjer vas bo za začetek pričakal kreditni kalkulator.

Z njegovo pomočjo boste izračunali optimalen kredit zase, saj boste določili višino le tega in izbrali tudi število obrokov. Največ 12. Bo pa končni izračun zajemal tudi vse stroške kredita kar pomeni, da boste imeli pred nadaljevanjem pred seboj vse potrebne podatke za lažjo odločitev. Na vrsti je izpolnjevanje kreditne vloge.

Ko Banka Koper kredit morda ni dovolj

Seveda je popolnoma mogoče, da vas je Banka Koper kredit zadovoljil, ga že nekaj časa odplačujete sedaj pa potrebujete še nekaj denarja. Dobro, da ste našli ta članek in s tem informacije kako do kredita kljub temu. V primeru, da boste najeli še drugi kredit bodite previdni pri izračunu in upoštevajte višino obroka, da ga boste seveda zmogli plačevati.

Lahko pa staro posojilo tudi odplačate z novim in vam tako ostane zgolj ena mesečna obveznost. Odločitev je na vaši strani, mi pa vam samo še povemo, da za najem kredita ne boste potrebovali notarskih storitev, poroka ali zastavitve vrednejših predmetov kot je avto.

Bi radi Banka Koper kredit odplačali?

Včasih je življenje enostavno kruto in se poigrava z nami takrat, ko nam je najtežje. Zgodi se tako, da v nekem trenutku ne moremo plačati vseh računov in takrat nam po glavi roji marsikaj. Denimo, da je težava obveznost do banke, morda Banka Koper kredit ali posojilo kje drugje, ki ga v nekem trenutku ne moremo plačati.

Na srečo lahko kredit pridobljen na mobilni banki porabite kakorkoli želite. Tudi poplačate stare dolgove, kredit ali zapadle račune. pri tem vam namreč nihče ne bo gledal pod prste ali zahteval kakršnakoli dokazila. V trenutku boste lažje zadihali in končno boste imeli spet malo bolj proste roke.

Banka Koper kredit ne bo na poti do novega

Kot vidite vam obstoječi Banka Koper kredit ne bo stal na poti do novega, imamo pa za vas še nekaj razveseljivih informacij. Do kredita na mobilni banki boste prišli brez potrdila o zaposlitvi, prav tako pa ne bo nihče preverjal vaše kreditne sposobnosti s pomočjo sistema Sisbon. Odlično kajne?

Pred vami je le še izpolnjevanje kreditne vloge in oddaja preko spleta. To boste lahko storili tudi s pomočjo pametnega telefona kar pomeni, da vam ne bo treba biti niti doma. Denar se bo po potrditvi kreditne vloge na vašem računu navadno znašel že v roku 15-ih minut ali najkasneje v 24-ih urah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq