Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Avto kredit

Potrebujete avto kredit?

Poznamo več vrst kreditov, ki so na voljo potrošnikom in pravnim osebam. Tako so na voljo različni hitri krediti, stanovanjski ali pa denimo avto kredit. Slednje pomeni, da bo kredit namenjen zgolj nakupu avtomobila kar seveda hkrati pomeni, da z denarjem ne boste mogli prosto razpolagati. In za kakšen kredit se odločiti?

Najboljši odgovor na to vprašanje bi bil, da za tistega, ki bo izpolnil vaša pričakovanja in vas najmanj stal. Ste že slišali za hitri spletni kredit mobilne banke? Gre za kredit katerega boste v celoti uredili preko spleta in vam pri tem ne bo potrebno stopiti niti čez lasten prag.

Kam po avto kredit?

Če ste še vedno zainteresirani za avto kredit bi bilo morda smotrno razmisliti najprej kakšen avto kupujete. Če gre za znesek, katerega lahko pridobite tudi s kakšnim hitrim kreditom bi bilo to morda celo bolje. Zakaj? Ker vsi prodajalci avtomobilov ne želijo komplikacij s krediti ampak zgolj prodati avto za gotovino.

Po drugi strani pa imate z gotovino v roki tudi več izbire na voljo. Predstavljajte si, da na mobilni banki najamete kredit, ki je realiziran že po 15-ih minutah od potrjene vloge ali najkasneje v roku 24-ih ur. Tako dejansko prejmete denar na svoj bančni račun in lahko z njim prosto razpolagate.

Ko avto kredit ni dovolj

Seveda pa obstaja še en scenarij, ko vam kredit na mobilni banki pride prav. Recimo, da kupujete dražji avto na avto kredit, a pri banki ne dobite zneska, ki ga potrebujete. V tem primeru lahko dodaten kredit najamete preko spleta in pokrijete razliko pri čemer vam morda še nekaj denarja ostane za dodatno opremo ali kaj drugega.

Če ste zdaj pomislili na to, da ne morete imeti dveh kreditov takoj povejmo, da lahko. Mobilna banka to omogoča in ne komplicira, če kakšen kredit že odplačujete. Povsem vseeno je tudi pri kateri banki imate odprt račun, da le nanj prejemate redne prihodke.

Dokumentacija za avto kredit

Verjetno že veste katere dokumente potrebujete za avto kredit. Kar se mobilne banke tiče pa boste potrebovali le osebni dokument in številko bančnega računa. Čisto nič drugega ne rabite, če ste državljan Republike Slovenije in imate tukaj prijavljen stalni naslov. Da boste vse uredili preko spleta pa smo že povedali kajne?

Gre za sila enostaven postopek, ki se prične z izračunom kredita. V le nekaj klikih boste z uporabo kreditnega kalkulatorja na spletni strani banke prišli do optimalnega izračuna zase. Vnesli boste znesek kredita, si izbrali ustrezno število mesečnih obrokov (na voljo jih je do 12) in preverili končen izračun s stroški vred.

Bi izplačali avto kredit?

Če ste avto kredit najeli že pred časom in ste proti koncu z njim lahko kredit na mobilni banki porabite tudi za poplačilo starega in najamete takšen znesek, da vam ostane dovolj še za kaj drugega. Morda servis omenjenega avtomobila, popravilo, ali pa kaj povsem tretjega. Z denarjem lahko namreč prosto razpolagate.

Mobilna banka spada med najboljše v EU kar s ponosom priznavajo tudi njeni uporabniki. Ti zadovoljno priporočajo storitve mobilne banke tudi drugim. Ne glede na to ali kupujete avto, opremo za vrt ali pa bi radi vplačali dopust, bo hitri spletni kredit poskrbel za vse. Obročno odplačilo ne boste niti čutili.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq