Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Abanka krediti

Ste zašli z Abanka krediti?

V trenutku, ko človeku primanjkuje denarja za nakup kakšne dobrine ali pa zgolj poravnavanje stroškov se kaj hitro ustavi pri kreditu. Na začetku morda teče vse kot mora nato pa nenadoma na kup priletijo dodatni stroški in podrejo celotno sliko. Vzemimo za primer, da ste v preteklosti reševali kak nakup z Abanka krediti.

Niti ni pomembno sicer na kateri banki in kateri krediti, zdaj ste se znašli v situaciji, ko enostavno ne zmorete plačati obroka kredita, ker se je pojavil nek nujen strošek mimo katerega ne morete. K sreči obstaja precej enostavna rešitev za to situacijo, več o njej pa vam zaupamo v nadaljevanju.

Abanka krediti ne bodo problem

Govorimo o najemu novega kredita in, če ste pravkar pomislili, da tega ne morete, ker enega že imate, vam povemo, da lahko. Navkljub obstoječemu kreditu in ne glede na to na kateri banki imate odprt bančni račun lahko na mobilni banki najamete novega. Abanka krediti tako ne bodo problem kot niti kredit na kateri drugi banki.

Če ste slovenski državljan in imate v Sloveniji prijavljen stalni naslov bo potrebno le še, da imate redne mesečne dohodke. To so namreč vsi pogoji katere bo mobilna banka od vas zahtevala. Kredit boste najeli samo z osebnim dokumentom in številko bančnega računa pri čemer dodajmo še nekaj dobrih novic.

Naj Abanka krediti ne povzročajo skrbi

Čeprav ste že vezani z Abanka krediti boste na mobilni banki kar preko spleta naročili novega. Na spletni strani banke vas bo pričakalo super orodje za izračun kredita. Gre za kreditni kalkulator v katerega boste enostavno vnesli želen znesek, izbrali do 12 mesečnih obrokov in preverili končni izračun.

Gre za sila transparentno zadevo saj boste imeli v vsakem trenutku na razpolago vse potrebne informacije kot so višina obrokov in tudi vsi zajeti stroški kredita. Brez skrbi glede pasti v drobnem tisku kajti to bo vse kar boste morali vedeti. Denar na račun tega kredita boste lahko potrošili prosto in v skladu s svojimi željami.

Z Abanka krediti ali brez

Ker si boste pripravili predhoden izračun kredita se boste seveda tudi lažje odločili ali boste nadaljevali z Abanka krediti ali brez njih. To pomeni, da obstajata dve opciji. Ena je, da najamete kredit v višini, ki vam omogoča, da starega poplačate in vam ostane še dovolj denarja za tisto kar potrebujete.

Ali pa obdržite stari kredit in nato plačujete dve mesečni obveznosti. Ker gre za eno vodilnih mobilnih bank v EU je jasno zakaj je vse skupaj tako enostavno in dostopno. Za najem kredita boste potrebovali le še računalnik, tablico ali pametni telefon in povezavo do spleta. Do denarja boste dobesedno prišli v nekaj minutah.

Abanka krediti ne bodo več težava

Zdaj vidite, da vaši obstoječi Abanka krediti ali posojila na drugi banki ne bodo več problem. Kar preko spleta boste izpolnili kreditno vlogo, jo preverili in oddali. Ko jo bodo preverili še na strani banke in jo potrdili bo denar praktično že na poti na vaš račun.

Največkrat do nakazila pride že po 15-ih minutah, v določenih primerih pa lahko traja morda nekaj dlje a nikakor ne več kot 24-ur. To je obdobje v katerem boste rešili vse svoje finančne težave, plačali stare račune, kupili kolo, računalnik, ali pa vplačali naslednji dopust. Finančna svoboda je tisto kar človeka naredi mirnega in mu omogoča lepši dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq