Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Abanka kredit

Imate ali iščete Abanka kredit?

Če ga že imate, potem morda tudi iščete? Nov kredit namreč. Morda že imate Abanka kredit, pa si želite še enega na kakšni drugi banki. Morda so vam kje dejali, da to ni mogoče, a vam mi zagotavljamo da je. Čeprav že odplačujete kakšen kredit, ga lahko pod določenimi pogoji dobite tudi pri nas.

Smo spletna mobilna banka, ki že nekaj časa uresničuje sanje ljudem kot ste vi. V trenutku, ko že pomislite, da ni rešitve za vašo finančno situacijo, se pojavimo mi in rešimo dan. Se sliši kot pravljica, ali prazna reklama? Pa ni! Dejansko lahko pri nas dobite kredit po svoji meri.

Abanka kredit vam ne bo stal na poti

Ker naša poslovna politika ne omejuje naših strank pri najemanju kreditov na ta način, tudi vaš obstoječi Abanka kredit ne bo na poti do novega. Kar preko spleta boste lahko v nekaj minutah izpolnili in oddali vlogo za nov kredit. Da bi bilo vse skupaj še lepše, pa boste nakazilo prejeli že v roku enega dne, ali celo prej.

Prej? Da, tudi prej gre in sicer po dobrih 15-ih minutah od potrjene vloge. Navadno izplačujemo odobrene kredite najhitreje kar je mogoče glede na dano situacijo in posamezen primer. Bistvo pa je, da lahko pri nas do denarja pridejo tudi tisti, ki kakšen kredit že odplačujejo.

Pozabite na Abanka kredit

Pozabite na svoj Abanka kredit in se posvetite tej priložnosti, ki pravkar leži pred vami. Seveda ne pozabite na svoj kredit v smislu, da ga ne bi več odplačevali. Lahko pa kredit pridobljen pri nas uporabite za to, da poplačate starega na svoji banki. Kakorkoli, odločitev je vaša.

Prav tako vas ne bomo omejevali kje in za kaj lahko denar potrošite. Ne potrebujete nikakršnih potrdil in dokazil o nakupu. Pomembno je le, da svoje obveznosti redno poravnavate za kar vam bomo naslednjič ponudili še eno zelo vznemirljivo možnost, ki se imenuje SMS kredit.

Nadgradite svoj Abanka kredit

Veliko naših strank pri nas najame kredit zato, da dopolnijo tistega, ki so ga najeli na svoji, ali katerikoli drugi banki. Tako lahko tudi tisti, ki denimo najamejo Abanka kredit, z našim še nekoliko dopolnijo končni znesek, da bo dovolj za vse tisto kar so si zamislili.

Zakaj bi kupili skromnejši televizor, če pa lahko zgolj za nekaj višji znesek domov prinesete boljši model z večjim zaslonom? To je samo eden od primerov zakaj se izplača vzeti kredit tudi pri nas. Preostali razlogi pa tičijo tudi v enostavnosti najema tega kredita v naši mobilni banki, ki vam je na voljo 24 ur na dan.

Vsekakor ne več papirjev kot za Abanka kredit

Ne bomo trdili, da svoj Abanka kredit niste dobili pod ugodnimi pogoji ali z enako dokumentacije, lahko pa rečemo, da z manj papirji kot pri nas to verjetno ni mogoče. Od vas bomo potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa!

Ob tem pa boste za oddajo vloge potrebovali še računalnik ali pametni mobilni telefon, kar pomeni, da vam ne bo potrebno hoditi od doma. Kredit pri nas lahko najamete kar iz postelje ali med vožnjo z vlakom, če želite. Pohitite in si zagotovite hitri kredit na do 12 obrokov še danes!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq