Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Unicredit stanovanjski kredit

Unicredit stanovanjski kredit je kar zalogaj

Če ste v preteklosti že kdaj urejali stanovanjski kredit ali pa to počnete ta hip denimo Unicredit stanovanjski kredit, potem veste kako velik zalogaj je to. Gre za dolgoročno obveznost a danes je tako, da brez kredita do svoje nepremičnine skorajda ne moremo. Ne glede na to v kateri fazi ste, pa vam bo v veliko pomoč naslednja informacija.

V primeru, da potrebujete nekaj gotovine ima spletna mobilna banka za vas odlično rešitev. Hitri kredit, ki ga naročite zelo enostavno kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona preko spleta. Po ta hitri kredit vam ne bo treba hoditi praktično nikamor.

Zaostajate s plačili za Unicredit stanovanjski kredit?

Povsem mogoče je, da že odplačujete Unicredit stanovanjski kredit ali kateri drugi kredit pa vam je življenjska situacija zagodla in ne zmorete plačevati rednih obveznosti. V tem primeru lahko zagato kaj hitro rešite, saj do kredita v mobilni banki brez težav pridete v roku 24-ih ur. Praktično brez dokumentacije.

To pomeni, da boste za naročilo omenjenega kredita potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa. Brez potrdila o zaposlitvi s strani vašega delodajalca, brez obiskovanja notarja in brez iskanja poroka. Pred odobritvijo vaše kreditne vloge pa ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Obstoječi kredit tako za novega ne bo ovira.

Unicredit stanovanjski kredit nudi malce premalo?

Kupujete stanovanje, uredili ste si Unicredit stanovanjski kredit oziroma to storili na kateri drugi banki, sedaj pa ugotavljate, da bi potrebovali še nekaj malega denarja za zraven. S hitrim kreditom na mobilni banki boste to uredili ekspresno hitro. Vzemite v roke svoj pametni telefon ali sedite za računalnik in obiščite spletno stran mobilne banke.

Tam najprej s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunajte svoj kredit tako, da vnesete znesek in izberete do 12 mesečnih obrokov. Če boste z izračunom zadovoljni imejte v mislih še to, da le ta zajema tudi vse stroške. Nato sledi le še nekaj kratkih minut za izpolnjevanje kreditne vloge.

Unicredit stanovanjski kredit ni ovira

Ker Unicredit stanovanjski kredit ni ovira za pridobitev novega na mobilni banki, boste lahko popolnoma brez skrbi. Če ste slovenski državljan, imate prijavljen stalni naslov bivanja v Sloveniji in prejemate redne mesečne prilive, boste precej hitro uredili vse potrebno. Potem, ko bo vloga pregledana in potrjena bo hitro sledilo še izplačilo.

To se vedno vrši transparentno z računa na račun in je navadno izvedeno že po 15-ih minutah od potrditve kreditne vloge. Tudi sicer, če bo pač tak primer pa na svoj denar ne boste dolgo čakali. Najkasneje lahko nakazilo pričakujete v roku 24-ih ur. Hitro, učinkovito in popolnoma brez komplikacij.

Unicredit stanovanjski kredit za stanovanje mobilni za vse ostalo

Unicredit stanovanjski kredit je seveda posojilo, ki je namenjeno nakupu stanovanja ali hiše. Če pa boste želeli kupiti še nekaj malega opreme, si morda privoščiti kaj lepega zase in družino pa vam bo prav prišel hitri spletni kredit. Mobilna banka sodi med najboljše v tem poslu kar se EU tiče.

Tudi zunaj EU je na voljo v kar nekaj državah in prav povsod so kreditojemalci nad njo naravnost navdušeni. Malo dokumentacije in kredit, ki ga urediš od doma, iz službe ali pa med potjo domov. Prava mobilna banka je tista, ki pride k tebi in od tebe ne zahteva niti enega samega koraka.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq