Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Unicredit kredit

Ste se omejili zgolj na Unicredit kredit?

Verjetno ste se znašli v situaciji, ko potrebujete nekaj denarja in ste sklenili na spletu preveriti kakšna je kaj ponudba. Ker ste pristali na tej strani sklepamo, da razmišljate o različnih ponudbah, med katere sodi tudi Unicredit kredit, ali ponudba katere druge banke na našem trgu.

Pa vas morda zanima kredit za katerega vam sploh ne bi bilo potrebno hoditi na banko, nabirati dokumentacijo in je rešen v enem dnevu? Potem ne hodite daleč, kajti na tej strani vam bomo predstavili najboljšo opcijo za kaj takšnega. Do kredita najhitreje kar je mogoče.

Bo bolje kot Unicredit kredit?

O tem, ali bo ta ponudba za vas bolj sprejemljiva kot morda Unicredit kredit ali ponudba katere druge banke ne bomo sodili. Želimo vam zgolj predstaviti neko novo dimenzijo najema kredita, odločitev pa bo na koncu seveda na vas. Govorimo o kreditu, ki ga boste lahko najeli ne da bi vam bilo sploh treba od doma.

Niti k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi, ali morda k notarju po kak overjen dokument. Celoten postopek smo tako zelo poenostavili, da se vam bo smejalo na vsa usta. Kredit lahko namreč najamete v mobilni banki kar preko spleta! In to ne pri katerikoli mobilni banki, pač pa pri eni izmed najboljših v EU.

Vas skrbi, ker že imate Unicredit kredit?

Tudi to ne bo težava. Na mobilni banki o kateri govorimo v tem članku, obstoječi kredit na drugi banki ni ovira za pridobitev novega. Torej, če morda že odplačujete Unicredit kredit ali kak drug kredit, boste še vedno lahko prišli do novega.

Privoščite si torej kratkoročni hitri kredit z odplačilno dobo do 12 mesecev. Potrebujete denar takoj? Potem ste na pravem mestu, kajti v tem primeru boste z veseljem prebrali, da so krediti v mobilni banki izplačani že v roku 24-ih ur! A ne le to. V večini primerov kar v 15-ih minutah od potrditve poslane vloge!

Morda pa želite odplačati svoj Unicredit kredit?

Tudi to je seveda eden izmed razlogov, zakaj se kreditojemalci obračajo na spletno mobilno banko. Če imate denimo Unicredit hitri kredit, ki ga želite odplačati

in pri tem prejeti še nekaj dodatnega denarja, je kredit na mobilni banki super priložnost za to.

Najprej seveda preverite koliko kredita lahko dobite. To boste najlažje storili tako, da boste uporabili kreditni kalkulator na spletni strani banke. Vnesli boste želen znesek kredita, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili izračun. Ta vam bo namreč transparentno predstavil prav vse zajete stroške brez pasti drobnega tiska.

Nadgradite svoj Unicredit kredit

Še eden izmed razlogov zakaj se posojilojemalci obračajo na mobilno banko. Pa vzemimo za primer, da ste najeli Unicredit kredit, kasneje pa ugotovili, da vam še nekaj malega manjka, da bi nakupili vse potrebno ali pa poravnali določene odprte obveznosti.

Le kako hitreje popraviti zadevo kot pa s pomočjo spletne mobilne banke kjer boste za najem kredita potrebovali samo osebni dokument, številko bančnega računa in računalnik ali pametni telefon? Brez nepotrebnih komplikacij, kar na daljavo in hitro, da hitreje ne gre.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq