Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Ugodni krediti

Kaj so ugodni krediti?

Ko človek pride do točke, ko prične razmišljati o kreditih, se vedno pojavi tisti droben opomin, da bo to drago, zahtevno, težko pridobiti in podobno. Če se sprašujete kaj so danes ugodni krediti in ali sploh obstajajo, vam lahko povemo, da nad izkušnjo na naši mobilni banki vsekakor ne boste razočarani.

Vsak kredit nosi določene zahteve, obveznosti in stroške, to je seveda jasno. A, če se človek že odloča za to pot, je dobro, da izbere najkrajšo, najhitrejšo in najbolj zanesljivo. V tem primeru je kredit na naši mobilni banki vsekakor eden izmed teh.

Ugodni krediti pod ugodnimi pogoji

Če želimo govoriti o temi, ki se imenuje ugodni hitri krediti, potem moramo zagotovo povedati kaj tudi na temo pogojev za pridobitev kredita. Če želimo ugoden kredit, potem je potrebno do tega priti karseda hitro in enostavno. Kakšne večje kolobocije z dokumentacijo in obiskovanje bank tu odpade.

V naši mobilni banki so vam na voljo krediti pod pogoji, ki vas bodo naravnost navdušili. Od vas namreč ne bomo zahtevali potrdil delodajalca, notarja, ali kaj podobnega. Za najem kredita boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa!

Ugodni krediti na daljavo

In kaj drugega so ugodni krediti, kot tisti za katere ni potrebno pretirano trpeti, hoditi naokrog in se dogovarjati glede kopice različnih pogojev. Naj vam kar takoj povemo, da boste vlogo za kredit pri nas izpolnili in oddali v zgolj nekaj minutah.

Od doma, iz službe, z vlaka, ali vikenda. Kjerkoli in kadarkoli boste želeli, saj smo odprti 24 ur na dan. Vlogo boste lahko izpolnili in oddali tudi s pomočjo pametnega mobilnega telefona in se denarja na računu razveselili še isti dan. Vedno v roku 24-ih ur, a največkrat že po 15-ih minutah od potrjene vloge.

To so ugodni krediti!

Res je. Ob teh podatkih človeku zaigra srce, seveda pa ne smemo zanemariti niti ostalih podatkov. Na naši spletni strani imate na voljo kreditni kalkulator, ki bo za vas izračunal vse potrebne stroške in druge pomembne zneske za kredit, ki ga boste najeli pri nas.

Delujemo nadvse transparentno, zato ne boste v nobenem trenutku v skrbeh, da bi vam v drobni tisk skrili kakšno past. Sodimo med najboljše mobilne banke v EU, poslujemo pa še v kar nekaj državah po svetu, zato ste lahko popolnoma prepričani v to, da so prav pri nas doma najbolj ugodni krediti.

Ugodni krediti na 12 obrokov

Že ob tem, ko boste pripravljali izračun kredita s pomočjo našega kreditnega kalkulatorja, boste lahko izbrali tudi število mesečnih obrokov v katerih želite izplačati svoj kredit. Ugodni krediti to ne bi bili, če ne bi imeli na izbiro vsaj 12 mesečnih obrokov.

In prav to nudimo v naši mobilni banki, ter verjamemo, da bo za vaše potrebe več kot dovolj. Ko boste enkrat odplačali svoj prvi kredit pri nas, vas bomo zabeležili na seznam strank vrednih zaupanja in vam v prihodnje omogočili še eno izjemno storitev.

SMS kredit!

Prav ste prebrali. Ugodni krediti vam bodo tako v naprej na voljo kar preko poslanega SMS sporočila!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq