Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Študentsko posojilo

Najhitrejše študentsko posojilo

Ste študent, ki poleg študija še pridno dela? Vi ste prihodnost te države in zavedamo se da navkljub trdemu delu včasih človek enostavno ne zasluži dovolj za vse tisto kar potrebuje. Morda nakup računalnika, pomoč pri opremljanju študentskega stanovanja ali nekaj denarja za oblačila in podobno.

Vse to lahko zelo hitro in enostavno reši tudi študentsko posojilo. Res je, tudi zaposleni študentje lahko pridejo do posojila. Ta so na voljo na do 12 mesečnih obrokov in tako kot naročena za premostitev določenih stroškov bolj ali manj nujnega nakupa. Tega vam namreč ne bomo pogojevali in boste lahko denar zapravili za karkoli.

Po študentsko posojilo kar na splet

Študentje se vsekakor dobro znajdejo na spletu, zato vam bo ta informacija zagotovo narisala nasmeh na obraz. Je sploh lahko še lažje kot najeti študentsko posojilo preko spleta? Prav to vam namreč omogoča naša mobilna banka, ki se v mobilnem bančništvu uvršča v sam vrh EU in tako zagotavlja svojo kredibilnost.

In ne le, da lahko posojilo najamete preko spleta, ampak lahko vse skupaj opravite kar na svoji pametni mobilni napravi. Tabličnem računalniku ali pametnem mobilnem telefonu. Postopek oddaje vloge je sila preprost in boste z njim opravili v zgolj nekaj minutah. Študentje še posebej hitro.

Dokumenti za študentsko posojilo

Smo zelo prilagodljiva banka in smo način našega poslovanja optimizirali do te točke, ko je za študentsko posojilo dovolj že osebni dokument in številka bančnega računa. Na ta način boste lahko šli skozi celoten postopek že ta trenutek, saj imate verjetno oboje kar pri sebi.

Na voljo smo vam 24 ur na dan, zato je popolnoma vseeno koliko je ura ta hip. Takoj odklikajte na našo spletno banko in preverite izračun posojila, ki bi zadoščal vašim potrebam. Tako je! Ne bo vam potrebno hoditi na banko in čakati, da bi vam tam pripravili izračun posojila.

Kreditni kalkulator za vaše študentsko posojilo

Vsekakor boste navdušeni nad našim kreditnim kalkulatorjem, ki vam bo na sila pregleden način predstavil vse stroške zajete v vaše študentsko posojilo. Ne skrivamo ničesar v drobnem tisku, zato ste lahko popolnoma brez skrbi. Vnesite znesek posojila, ki ga želite, ter izberite število obrokov v katerih boste posojilo odplačali.

V naslednjem koraku preverite vse zajete stroške in višino posameznih obrokov, ter nadaljujte, če ste z izračunom zadovoljni. Oddaja vloge za posojilo vam bo vzela le nekaj minut in klikov z miško ali s prstom po zaslonu telefona. Denar bo na vašem računu zelo hitro!

Študentsko posojilo še isti dan

Na denar vam ne bo treba prav dolgo čakati. Če bo vaša vloga pravilno izpolnjena in bo zadoščeno vsem pogojem, vam bomo denar na bančni račun nakazali že po 15-ih minutah, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Vse boste uredili na daljavo brez obiska banke.

Torej od doma, med odmorom na fakulteti ali pa med vožnjo z avtobusom proti domu. Ponujamo sila udoben najem posojila, ki bo rešil marsikatero težavo, ali pa vam enostavno polepšal dan na način, da si boste končno lahko privoščili nekaj kar si že dolgo želite.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq