Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Sparkasse kredit

Vam nagaja Sparkasse kredit?

Ste v preteklosti najeli Sparkasse kredit oziroma posojilo v kateri od drugih bank sedaj pa vas skrbi, ker zaostajate s plačili obrokov? Ponujamo vam enostavno rešitev. Najdete jo v mobilni banki na spletu, ki vam bo navkljub že obstoječemu kreditu odobrila novega ob zelo malo postavljenih pogojih.

Pomembno je zgolj, da imate slovensko državljanstvo, prejemate redne mesečne dohodke in imate prijavljen stalni naslov v Sloveniji. Če izpolnjujete te tri osnovne pogoje ste že na pol poti do uspeha. Od papirjev boste za najem kredita potrebovali samo osebni dokument in pa številko tekočega računa pri katerikoli banki kamor prejemate redna mesečna plačila.

Sparkasse kredit ni problem

Naj vaš Sparkasse kredit ne postane težava in rešite zapadle obveznosti z novim kreditom. Lahko pa seveda starega tudi odplačate, najamete novega v takšni višini, da vam še kaj ostane za nakupe in končno spet brezskrbno zadihate. Izračun novega kredita lahko opravite kar sami in sicer na spletni strani mobilne banke.

Kreditni kalkulator, ki vam je tam na voljo bo za izračun kredita potreboval le dvoje. Znesek kredita in pa število mesečnih obrokov. Slednjih je na voljo do 12 kar pomeni, da boste najeli enostave in ne namenski hitri kredit. In zares bo hiter saj boste vse skupaj uredili v le nekaj minutah.

Ko Sparkasse kredit pač ni dovolj

Sploh ni nujno, da Sparkasse kredit že imate. Morda šele iščete pravega in vam končni zneski, ki so vam bili doslej ponujeni niso všeč. Morda pa vam niso všeč pogoji ali pa enostavno niste kreditno sposobni za določeno banko. Pri mobilni banki vse te skrbi odpadejo zaradi naslednjih reči.

Za najem kredita tam ne boste potrebovali potrdila o zaposlitvi, ki bi vam ga izdal vaš delodajalec. Prav tako vam ne bo treba hoditi k notarju in potrjevati dokumentacije. Niti poroka ne boste rabili ali zastavitve. Pa tudi to še ni vse. Mobilna banka pred odobritvijo vaše kreditne vloge ne bo preverjala vaše kreditne sposobnosti.

Sparkasse kredit lahko obdržite

Če so vaši mesečni prilivi dovolj visoki za plačevanje dveh obveznosti potem lahko svoj Sparkasse kredit obdržite in enostavno naročite še enega. Seveda je povsem vseeno na kateri banki imate morda že v teku kredit ali pa ste v trgovini kupili kaj na obroke. Govorimo o banki, ki danes na tem področju sodi med najboljše v EU.

Mobilno bančništvo je zadnji hit in pomeni, da vam na banko ne bo treba hoditi. Dosegljiva vam je kjerkoli se nahajate le, da imate na voljo napravo s povezavo do spleta. Torej, računalnik, tablico ali pa samo pametni telefon in nekaj minut prostega časa.

Sparkasse kredit vas ne bo več skrbel

S tako enostavno storitvijo je jasno, da vas Sparkasse kredit oziroma kredit na katerikoli drugi banki ne bo več skrbel. Po nekaj minutah, ko boste izpolnili in oddali kreditno vlogo sledi preverjanje in potrjevanje s strani mobilne banke. Nato sledi nakazilo, ki je prav tako rekordno hitro.

Denar lahko namreč na svojem bančnem računu pričakujete že 15 minut po potrditvi ali najkasneje v roku 24-ih ur. Vam je zmanjkalo denarja na dopustu? Enostavno vzemite v roke svoj pametni telefon, naročite kredit in najkasneje naslednji dan bodo vaše težave rešene. Denar lahko potrošite za karkoli želite. Pred vami je banka, ki je tu za vas 24 ur na dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq