Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Skb krediti

Vas skrbijo Skb krediti?

Če ste pred časom iskali posojilo in so vas prepričali Skb krediti ali pa ste posojilo našli kje drugje, je povsem mogoče, da jih želite danes odplačati ali pa najeti nov kredit, ker nujno potrebujete denar. Seveda je to ob obstoječem kreditu praktično nemogoče. No ja, vendarle obstaja možnost.

Kljub temu, da kredit že imate lahko sedaj na mobilni banki kar preko spleta naročite novega. Ob tem pa je tudi povsem vseeno na kateri banki imate odprt račun. Edini pogoji za najem so; slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in pa redni mesečni prihodki. Potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa.

Ko Skb krediti morda niso dovolj

Seveda pa je mogoča tudi situacija, ko so vam Skb krediti po godu a je končni znesek nekoliko premajhen. Tudi v tem primeru si lahko pomagate z mobilno banko in svoj kredit nadgradite. Najem kredita je zelo enostaven in v celoti poteka preko spleta na daljavo. Torej kar od doma ali pa iz službe.

Za obisk banke ne potrebujete nič drugega kot računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Brez kakšnih zapletenih aplikacij ali digitalnih certifikatov. Postopek vam bo vzel le nekaj minut prostega časa, denar pa boste imeli na računu izjemno hitro. Že 15 minut po potrjeni vlogi ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Skb krediti in papirji

V primeru, da ste že imeli opraviti z Skb krediti, oziroma ste posojilo urejali na kateri drugi banki so vam verjetno poznane zahteve in pogoji katere je potrebno izpolnjevati. Povejmo le, da na mobilni banki za najem kredita ne potrebujete potrdila o zaposlitvi, ne overjanja pri notarju niti ne kakega poroka ali zastavitve.

Obiščite spletno stran omenjene mobilne banke in se prepričajte o enostavnosti postopka. Na začetku pa seveda uporabite še kreditni kalkulator, ki vam bo na transparenten način prikazal vse podatke, ki jih potrebujete. Vanj vnesete samo želen znesek kredita in izberete do 12 mesečnih obrokov. Rezultat bo zajemal tudi celotne stroške kredita.

Ko Skb krediti niso ovira

Če so Skb krediti morda že del vašega poslovanja ali pa ste posojilo najeli kje drugje to ne bo ovira, da na mobilni banki ne bi mogli najeti še enega. Gre za banko, ki se v svoji bančni veji uvršča v sam vrh EU. Mobilno bančništvo je postalo hit kreditiranja saj je enostavno in zelo hitro.

Pri izpolnjevanju kreditne vloge bodite previdni in natančni saj bo od tega odvisno tudi kako hitro boste imeli odobren kredit. Postopek je sicer zelo enostaven in ga v celoti opravite preko spleta. Tako se lahko udobno zleknete na kavč ali pa uredite vse potrebno med srebanjem kavice.

Bi z Skb krediti radi zaključili?

Seveda lahko svoj star kredit z novim na mobilni banki poplačate. Prej preračunajte koliko denarja potrebujete nato pa enostavno zaključite s starimi NLB, Abanka ali Skb krediti, da vam v bodoče ne bo potrebno plačevati dveh obrokov hkrati. Hitri kredit na mobilni banki je ne namenski kar seveda pomeni, da boste z denarjem prosto razpolagali.

Končno si boste lahko privoščili novo igralno konzolo, morda motor ali pa se odpravili na svoj sanjski dopust. Postopek je nadvse transparenten zato se vam ni potrebno bati kakšnih pasti v drobnem tisku. Ko boste enkrat zadovoljni z izračunom kredita boste z vsem v popolnosti na tekočem.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq