Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Osebno posojilo

Osebno posojilo preko spleta

Ko potrebujete osebno posojilo, bi si tega verjetno radi želeli čimprej. Če je le mogoče, še isti dan in brez nepotrebnega nabiranja dokumentacije in vprašanj zakaj denar potrebujete. V tem primeru vas bo razveselilo dejstvo, da ste se znašli na pravi strani.

Razložili vam bomo kako kar najhitreje do denarja, ki je lahko na vašem računu še danes. Morda se za trenutek to zdi bolj pobožna želja, a povemo vam, da je še kako mogoče. V ta namen naj vas vabimo k obisku naše mobilne banke na spletu, kjer boste lahko vse potrebno uredili v zgolj nekaj minutah.

Ni pomembno za kaj potrebujete osebno posojilo

Naše vodilo je, da osebno posojilo odobrimo ob minimalnih zahtevanih pogojih in posojila tako naredimo dostopna širši množici. Če ste bili doslej vajeni, da so vam porabo denarja, ki ste ga prejeli na račun posojila, omejevali glede na vrsto nakupa, pri nas tega ne bo.

Prav tako vas o samem namenu porabe ne bomo spraševali. Nam je pomembno le, da so vaši mesečni prilivi redni in boste lahko odplačevali svoje mesečne obveznosti. Višino posojila in število obrokov pa si boste izbrali kar sami in sicer s pomočjo kreditnega kalkulatorja na naši strani.

Osebno posojilo v 24-ih urah

Ker dobro vemo kako se navadno mudi, ko človek potrebuje denar, smo našo storitev optimizirali do te mere, da vam denar lahko izplačamo že v roku 24-ih ur. Še več! Če bo vaša vloga popolna in potrjena, se lahko denarju na vašem računu nadejate že po 15-ih minutah!

Torej se lahko zgodi, da boste svoje finančne težave rešili še v istem dnevu. Morda že danes? Ponašamo se s kopico pohval naših zadovoljnih strank, kar je privedlo do tega, da danes sodimo v sam vrh EU mobilnega bančništva. Se sprašujete zakaj »mobilnega«?

Po osebno posojilo kar na daljavo

To, da smo mobilni, pomeni, da vam ne bo treba hoditi k nam. Delujemo na spletu in tako v trenutku pridemo na vaš dom, v pisarno, ali pa kar na vlak s katerim potujete domov. Ker lahko vlogo za osebno posojilo oddate celo s pomočjo pametnega mobilnega telefona, to seveda močno skrajša celoten postopek. Če niste vešči uporabe telefona, lahko postopek oddaje vloge opravite na domačem računalniku.

Lahko se pripeti, da boste na domači postaji izstopili z vlaka, se sprehodili do bankomata in imeli na računu že nakazan denar. Kaj pa dokumentacija, se sprašujete? Pri oddaji vloge boste potrebovali samo osebni dokument in številko bančnega računa!

Osebno posojilo brez odvečne dokumentacije

Pravilno ste prebrali. Za osebno posojilo v naši mobilni banki ne boste potrebovali potrdila vašega delodajalca, ali kakšnega poroka in potrdila s strani notarja. Celoten postopek se bo odvil bliskovito hitro, brez nepotrebnih vmesnih korakov.

Osebno posojilo lahko odplačujete na do 12 mesečnih obrokov, višino posojila pa boste navedli povsem na začetku, kjer si boste s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunali vse zajete stroške in preverili ali vam je naša ponudba sprejemljiva.

Pa kar brez strahu, delujemo nadvse transparentno in ne skrivamo kakšnih pasti v drobnem tisku.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq