Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Najugodnejši krediti

Kje so najugodnejši krediti?

Finančni pritiski so vsakodnevna stalnica. Računi, položnice, najemnina, hrana, otroci, avtomobil, servisi, popravila. Seznam se kar ne konča. A kaj storiti, ko na neki točki zaškripa in enostavno ne gre več? Takrat so najboljša opcija zagotovo najugodnejši krediti. Seveda je ponudbe kreditov precej in na nas je, da se odločimo za najboljšo.

Ko se vprašamo kaj je to najugodnejši in najboljši kredit so lahko odgovori zelo različni od posameznika do posameznika. Nekdo bi rad kredit na hitro, drugi poceni spet tretji morda s čim manj zahtevami in pogoji. Vse to pa je uspelo v eno ponudbo združiti prav posebni mobilni banki.

Najugodnejši krediti na spletu

Ne le, da so morda najugodnejši krediti na voljo pri mobilni banki, ki bo prišla k vam in ne bo vam potrebno hoditi nikamor, pač pa bo vse skupaj potekalo tudi nadvse hitro. Živimo v dobi tehnologije, ki nam omogoča, da preko spleta počnemo skorajda vse in zakaj potem ne bi na ta način najeli tudi kredita.

Mobilna banka, ki v tem segmentu sodi v sam vrh EU ve kako se lotiti teh zadev. Do denarja boste tako kar s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona sedaj prišli že v roku 24-ih ur. In ne le to, izplačilo se navadno izvede že po 15-ih minutah od prejete in potrjene vloge.

So to najugodnejši krediti?

Hitri krediti pri mobilni banki so nekaj res posebnega. Na voljo so praktično vsem saj so edini pogoji, da ste slovenski državljan, imate prijavljen stalni naslov bivanja v Sloveniji in, da na svoj bančni račun prejemate redna mesečna plačila. To so verjetno najugodnejši krediti daleč naokoli.

Torej brez nepotrebnega obiskovanja banke, stanja v vrsti in zavrnitev, ki človeka močno potrejo. Za najem kredita obstaja zelo hitra pot preko spletne strani mobilne banke kjer najprej s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunate svoj kredit. Vnesete znesek, izberete do 12 mesečnih obrokov in že lahko preverite izračun vašega kredita v katerem bodo zajeti tudi vsi stroški.

Najugodnejši krediti skoraj brez papirjev

Skoraj brez papirjev? Tako je. Če upoštevamo, da boste pri izpolnjevanju vloge za kredit potrebovali le številko bančnega računa in osebni dokument potem lahko rečemo, da so to po tej plati najugodnejši krediti. Brez potrdila o zaposlitvi brez nadležnega iskanja in obiskovanja dragega notarja ter brez poroka ali zastavitve.

Prav tako ni pomembno ali na kateri drugi banki morda že odplačujete kakšen kredit. Pri odobritvi kredita na mobilni banki prav tako ne bodo preverjali vaše kreditne sposobnosti kar se sicer počne z vpogledom v aplikacijo Sisbon. Torej nadvse hitro in enostavno do denarja, ki ga nato lahko porabite kakorkoli in za karkoli želite.

Verjetno najugodnejši krediti

Kot je videti je povsem mogoče, da so to najugodnejši krediti. Kakor za koga seveda a vsekakor nadvse enostavno in hitro dosegljivi. Za najem kredita na mobilni banki ste lahko komitent katerekoli banke. Svoj stari kredit lahko odplačate ali pa plačujete dva hkrati. Naj vas oddaja vloge preko spleta ne skrbi.

Postopek je povsem enostaven in hiter, z njim pa lahko opravite med malico v službi, doma, ali pa med počitkom v parku. Vse potrebno imate verjetno vedno pri sebi. Mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan in se ponaša s kopico zadovoljnimi uporabniki širom EU pa tudi izven nje.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq