Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Lon kredit

Bi radi poplačali svoj Lon kredit?

Nekaj naših strank se je na nas obrnilo z željo, da bi najele kredit za poplačilo kredita, ki ga že odplačujejo drugje. Smo mobilna banka, ki je namenjena prav takšnim rečem, zato smo naši stranki, ki je želela poplačati svoj Lon kredit svetovali naj stori podobno.

Želela si je, da bi ji pri tem ostalo še nekaj malega denarja, zato smo ji svetovali tudi, naj uporabi naš kreditni kalkulator in si izračuna najboljšo opcijo kredita zase. To je storila na zelo enostaven način, saj je morala zgolj vnesti znesek kredita, ki ga je želela in izbrati število obrokov za odplačilo.

Lon kredit ni ovira za nov kredit pri nas

Morda pa imate drugačne želje in bi radi najeli še en kredit. Ker že imate Lon kredit so vas morda kje drugje pri tem zavrnili, a pri nas vas ne bomo. V naši mobilni banki lahko kredit najamejo tudi osebe, ki drugje že odplačujejo kakšen kredit.

Pomembno je le, da so finančni prilivi dovolj visoki, ste državljan Republike Slovenije s prijavljenim stalnim prebivališčem in imate operativen tekoči račun. To pomeni, da vaš bančni račun ni pod blokado. Vse ostalo kar bomo potrebovali od vas pa je komajda omembe vredno.

Nadgradite svoj Lon kredit

Ker boste imeli lahko odprta dva kredita, boste seveda dobili na razpolago nekaj več denarja na svoj račun. Lahko pa sicer svoj Lon kredit odplačate in vam tako ostane samo še eden. V vsakem primeru vas vabimo, da obiščete našo spletno banko in preverite naše zelo dostopne pogoje.

Za oddajo vloge boste potrebovali zgolj nekaj reči, ki pa jih imate verjetno že ta hip pri sebi. Ena teh je povezava na splet, računalnik ali pametni telefon, preostalo pa le še osebni dokument in številka bančnega računa. Tako, pripravljeni ste na oddajo vloge za kredit.

Lon kredit kot komitent

Če ste Lon kredit najeli kot komitent njihove banke, to ne bo nikakršna ovira za nas. Na naši mobilni banki so dobrodošli komitenti vseh različnih bank kot tudi osebe, ki kakšen kredit že odplačujejo. Prav tako vam ne bo treba hoditi v službo po potrdilo o zaposlitvi ali k notarju na kakšno overitev pogodbe.

Kredit na naši mobilni banki boste uredili v nekaj minutah, enako hitro pa bo tudi nakazan na vaš račun. Navadno denar nakažemo že po 15-ih minutah od oddane in potrjene kreditne vloge. Včasih traja malce dlje, a nikoli več kot 24 ur.

Lon kredit torej ne bo ovira

Kot rečeno, čeprav že imate Lon kredit, ste še vedno toplo dobrodošli pri nas. Smo mobilna banka z veliko izkušnjami, saj v svojem poslu spadamo v sam vrh EU, poslujemo pa še v nekaj drugih državah po svetu. Kredit pri nas lahko najamete na do 12 obrokov.

Število obrokov je vaša svobodna izbira. Ko boste enkrat odplačali svoj prvi kredit, imamo za vas pripravljeno še eno prav posebno ponudbo. Naslednjič boste svoj kredit lahko naročili še hitreje in enostavneje. Kar s pomočjo SMS sporočila!

Do takrat pa vas vabimo, da si ogledate našo super ponudbo in naročite svoj prvi hitri kredit!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq