Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Krediti za podjetja

Kje de dobijo krediti za podjetja?

Tako kot potrošniki občasno tudi podjetja potrebujejo dodaten denar za premostitev likvindnostnih težav ali pa zgolj za širitev posla in rast podjetja. Če predhodno stanje na bančnem računu to ne omogoča pa k sreči obstajajo tudi krediti za podjetja. A tokrat bomo vseeno pokukali še k enemu zanimivemu kreditu za potrošnike.

Govorili bomo o mobilni banki, ki v EU velja za eno najboljših kar potrjujejo tudi njeni uporabniki. Kar je nadvse posebnega pri tej banki pa je dejstvo, da v celoti deluje zgolj na spletu. Torej obisk te banke za najem kredita ne bo potreben. Je mobilna in pride k vam v dnevno sobo, pisarno ali na vikend.

So krediti za podjetja dražji?

S krediti za podjetja je tako, da se nekoliko razlikujejo od potrošniških. Gre predvsem za pogoje in namen porabe denarja. Če se vrnemo k mobilni banki in hitrim potrošniškim kreditom lahko rečemo, da se le te lahko porabi na kakršenkoli način ne, da bi bilo ob tem potrebno dokazovati kam je šel denar.

Še posebej navduši dejstvo, da si ga lahko ob pomoči računalnika, tablice ali pametnega telefona privošči praktično vsak. Gre za sila nezahtevne pogoje in storitev, ki je primerna tudi za tiste uporabnike, ki so manj vešči uporabe tehnologije in interneta. Prav tako ne bodo potrebne nobene aplikacije ali certifikati.

S krediti za podjetja so križi in težave

No ja, morda kak podjetnik tako reče, a prav tako so krediti za podjetja velikokrat rešitelji podjetja in njegovih zaposlenih. Je pa potrebno pri tem ravnati preudarno in z mislijo na prihodnost. Tisti krediti, ki jih ponuja mobilna banka za potrošnike, so na voljo slovenskim državljanom s stalnim naslovom v Sloveniji in rednimi mesečnimi prilivi.

Torej za potrošnike. Se pa tudi samostojni podjetniki znajdejo tako, da na nek način pomagajo svojemu podjetju na ta način. Za najem kredita boste najprej uporabili kreditni kalkulator, ki vam bo povedal vse potrebno o kreditu. Potem, ko boste vanj vnesli končni znesek in izbrali do 12 mesečnih obrokov boste le še preverili izračun.

Ko so krediti za podjetja nevarni

S krediti za podjetja se marsikakšen podjetnik tudi opeče. V želji rešiti podjetje in svoje zaposlene gre predaleč in nato podjetje nima denarja za plačevanje obveznosti. Tudi pri potrošnikih se to dogaja zato je pomembno, da se pri izbiri kredita prilagodijo svojim plačilnim sposobnostim, čeprav mobilna banka omogoča celo dva kredita.

To pomeni, da denimo enega že odplačujete kje drugje in kljub temu najamete še enega pri njih. Lahko pa starega tudi poplačate in tako ostane le še ena mesečna obveznost. Seveda, če vam pri najemu kredita in poplačilu ostane dovolj še za tisto kar potrebujete in se je znašlo na vašem nakupovalnem seznamu.

S krediti za podjetja za nove ideje

Najbolj koristijo krediti za podjetja, ki so namenjeni razvoju novih idej s katerimi podjetje pridobi na širitvi posla. Tudi potrošnik mora razmišljati podobno čeprav se krediti včasih porabijo tudi za reševanje zapadlih računov in podobno. S kreditom na mobilni banki si boste lahko privoščili karkoli boste želeli.

Potem ko si boste vzeli nekaj minut za izpolnjevanje kreditne vloge, jo boste poslali preko spleta in počakali na odobritev. Ko bo ta urejena bo denar na poti navadno že v naslednjih 15-ih minutah. Na vaš bančni račun seveda. Najkasneje pa bo denar nakazan v roku 24-ih ur. Gre za zelo transparentno storitev kjer boste ves čas poznali vse zajete stroške.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq