Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Krediti za nekomitente

Kaj so krediti za nekomitente?

Če se sprašujete kaj so to krediti za nekomitente, potem naj povemo, da gre za kredite, ki jih na določeni banki najamejo ljudje, ki sicer niso komitenti te banke. V tem primeru veljajo zanje navadno nekoliko drugačni pogoji, ni pa nujno, da jih banke sploh omogočajo.

Zakaj bi si sploh kdo želel na drugi banki najeti kredit? Morda je na svoji banki že 20 let in je ne bi rad zamenjal, je pa opazil, da v konkurenčni ponujajo kak ugoden hitri kredit. Žal do njega kot nekomitent ne more, menjal banke pa tudi ne bi zaradi tega.

So krediti za nekomitente mogoči?

Seveda so, a ne povsod. Hitri krediti za nekomitente so na voljo v določenih finančnih institucijah, bomo pa tokrat govorili o eni zares posebni. Če želite denar hitro videti na svojem računu in se vam zares mudi, vsekakor obiščite našo spletno mobilno banko.

Pri nas odobrimo tudi kredite za nekomitente in to naredimo pod tako odličnimi pogoji, da boste težko rekli ne. Zavedamo se, da se svet vrti hitro, da je potrebno skrbeti za veliko reči, in da vse naenkrat pač ne gre. Ker je vse več zadev žal povezanih z denarjem, je jasno da tega navadno zmanjka ravno takrat, ko ga najbolj potrebujemo.

Krediti za nekomitente na spletu

In ne le, da so pri nas na voljo krediti za nekomitente, pač pa lahko do njih pridete celo preko spleta. Torej na daljavo, od koderkoli se vam bo zahotelo. Tudi ura vam pri tem ne bo stala na poti, saj smo vam na voljo 24 ur na dan. Gre za sila enostaven postopek oddaje vloge za kredit.

Veseli boste spoznanja, da lahko na naši banki kot nekomitent pridete do zelo ugodnega kredita na 12 mesečnih obrokov. Za najem kredita vam ne bo potrebno hoditi na banko. Potrebovali boste samo računalnik, ali pametni mobilni telefon in dostop do spleta.

Ugodni krediti za nekomitente

Če ste mislili, da boste zato, ker ste nekomitent, pri nas potrebovali več dokumentacije za kredit, ste se zmotili. S tako malo dokumentacije, kot je zahtevamo pri nas, boste težko kje drugje tako hitro uredili kredit. Potrebovali boste samo osebni dokument in številko bančnega računa. Imate že v denarnici? Torej ste pripravljeni na izpolnjevanje in oddajo vloge za kredit.

Najprej boste obiskali našo spletno stran, kjer si boste lahko s pomočjo kreditnega kalkulatorja izračunali najboljši kredit zase. Pogoji so jasni, stroški transparentni, zato vas ne bo v nobenem trenutku strah, da vam je bilo kaj prikrito.

Najhitrejši krediti za nekomitente

Na spletu je že tako vse zelo hitro, a mi smo poskrbeli, da pri nas vse poteka še hitreje. Od oddaje vloge za kredit, do nakazila na vašem računu bo verjetno minilo zgolj 15 minut. V določenih primerih traja nekoliko dlje, a nikoli dlje kot 24 ur.

Verjetno so to najhitrejši krediti za nekomitente, vsekakor pa nadvse pregledni in pod odličnimi pogoji. Smo med vodilnimi mobilnimi bankami v EU in se trudimo na tem mestu tudi ostati. Seveda sproti delamo tudi na tem, da svoje procese storitev še dodatno izboljšamo za vas.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq