Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Krediti delavska hranilnica

So krediti delavska hranilnica zame?

Če ste se znašli v situaciji, ki od vas zahteva nekaj finančnega vložka vi pa imate prazen bančni račun, potem ste ta hip verjetno v lovu na kakšno posojilo. Morda se celo sprašujete ali so za vas primerni krediti delavska hranilnica ali pa kakšni drugi. V tem primeru imamo za vas morda rešitev.

Ta se skriva v mobilni banki, ki se tako imenuje, ker dobesedno pride k vam kjerkoli se nahajate. Ne le na dom, pač pa tudi v službo, na vlak, vikend ali celo na dopust. To banko najdete na spletu kar pomeni, da boste vse potrebno opravili kar na daljavo.

So krediti delavska hranilnica premalo za vas?

Povsem možno je, da denimo krediti delavska hranilnica v vašem primeru niso slabi a so nekoliko premalo za vaše potrebe. V tem primeru lahko svoj obstoječi kredit tudi nagradite saj na mobilni banki lahko najamete kredit tudi, če kakšnega že odplačujete drugje. In ne le to, mobilna banka ima za vas še nekaj lepih presenečenj.

Kot prvo naj omenimo pogoje, ki jih morate izpolnjevati za najem kredita. Dovolj bo že, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom bivanja v SLoveniji in prejemate redne mesečne dohodke. Ob izpolnjevanju vloge za kredit ne boste potrebovali nič drugega kot le osebni dokument in številko bančnega računa.

Krediti delavska hranilnica in primerjave

Jasno je, da se človek ne more zapoditi kar v prvo ponudbo in jo zgrabiti z obema rokama. Če so to denimo krediti delavska hranilnica ali pa krediti na kateri drugi banki, jih seveda med seboj še nekoliko primerjajte. Uporabite izračun kredita, ki ga že imate ali pa si pripravite novega.

Na spletni strani mobilne banke boste v ta namen našli idealen kreditni kalkulator, ki vam bo ob upoštevanju vseh pogojev pripravil zelo pregleden izračun kredita. Vanj boste morali vnesti le znesek kredita, izbrati do 12 mesečnih obrokov in že bo pred vami izračun, ki pa bo zajemal tudi vse stroške.

Krediti delavska hranilnica niso edini

Ne le, da krediti delavska hranilnica niso edini, enako velja tudi za vse druge kredite. Ko se človek tega enkrat zaveda je precej bolj pripravljen gledati naokoli in primerjati. Na koncu se tako izbere idealno ponudbo, ki pa je za vsakogar lahko drugačna. Nekdo si želi več denarja, spet drugi manj komplikacij.

In ravno pri komplikacijah je mobilna banka ena najboljših možnih izbir. Malo dokumentacije in malo pogojev. Za najem kredita tako ne boste potrebovali potrdila vašega delodajalca, da ste tam zaposleni, ne bo vam potrebno hoditi k notarju in tudi poroka ne boste iskali. Tudi preverjanje kreditne sposobnosti ne bo potrebno.

Krediti delavska hranilnica se lahko poplačajo

Čeprav lahko na mobilni banki najamete kredit ob dejstvu, da enega že odplačujete pa morda to ne bo opcija za vas saj denimo ne bi radi plačevali dveh obveznosti hkrati. V tem primeru se lahko krediti delavska hranilnica in drugi krediti seveda izplačajo, vi pa najamete dovolj visok kredit, da vam nekaj denarja še ostane.

Z njim boste lahko prosto razpolagali saj vam nihče ne bo pogojeval porabe. Mobilna banka sodi med najboljše tovrstne banke v EU in navdušuje že kar nekaj časa. Stranke se rade vračajo in tudi priporočijo naprej kar je zagotovo znak, da gre vsekakor za izvrstno storitev.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq