Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kredit na položnice

Iščete kredit na položnice?

Le zakaj bi danes še kdo iskal kredit na položnice, ko pa je na voljo precej bolj udobna in enostavna rešitev? Včasih se je kredite delalo na položnice in čeke, danes pa so se pravi posojilodajalci preselili na splet. Gre za okolje kjer se nas večina nahaja vsaj nekajkrat na dan.

Tam iščemo recepte, delamo, brskamo za informacijami in posledično pristanemo na spletnih straneh kot je tale. Ker berete ta članek, vam lahko čestitamo, saj ste se znašli pri viru najboljših informacij za svoj kredit. Morda se tega ta hip še ne zavedate, a ste zgolj nekaj minut oddaljeni od denarja na računu.

Zakaj kredit na položnice?

Morda ste iskali kredit na položnice, ker niste vedeli, da obstaja nekaj še hitrejšega in bolj enostavnega. Naj vam zaupamo, da boste v naši mobilni banki prejeli kredit ne da bi vam bilo za to sploh treba od doma. Pa ne samo od doma. Kredit lahko naročite celo iz službe, ali pa s potovanja.

Našo storitev posoje denarja smo namreč optimizirali do te mere, da za hitri kredit pri nas potrebujete samo nekaj osnovnih reči, ki jih imate verjetno že ta hip pri sebi. Članek berete na računalniškem monitorju ali pa na svojem pametnem mobilnem telefonu. Predstavljajte si ju kot vrata v našo banko.

Kredit na položnice zahteva malo dokumentacije

Da kredit na položnice zahteva malo dokumentacije v našem primeru ne igra bistvene vloge. Z manj dokumentacije, kot je boste potrebovali za najem kredita pri nas, boste le težko še kje dobili kredit. Kot rečeno predhodno, vse za najem kredita imate verjetno že pri sebi.

Poleg računalnika, oziroma pametnega telefona in spleta, boste potrebovali še nekaj malega dokumentacije. Ampak zares nekaj malega. Samo osebni dokument in številko bančnega računa. To je to! Brez kakršnih koli drugih papirjev in dokazil.

Po kredit na položnice ali na splet?

Odgovor na vprašanje ali bi šli po kredit na položnice ali na splet, je seveda jasen. Pri najemu kredita preko spleta vam namreč ne bo treba nikamor. Lahko boste to uredili ob kavi, med reklamami, ki se bodo zvrstile med ogledom priljubljene serije, ali pa celo iz postelje, če boste tako želeli.

Ker od vas ne bomo potrebovali potrdila vašega delodajalca, ali notarskega zapisnika, vam resnično ne bo treba iz hiše za naročilo kredita. Menimo, da smo celoten postopek tako zelo poenostavili, da boste težko rekli ne na tako velikodušno ponudbo.

Pozabite na kredit na položnice

Živimo v dobi interneta, zato bomo počasi pozabili na kredit na položnice in se premaknili naprej. Celoten postopek oddaje vloge za kredit vam bo vzel zgolj nekaj minut, denar pa vam bomo navadno nakazali že po 15-ih minutah od oddane in potrjene vloge.

Odvisno od situacije, lahko traja nekoliko dlje, a denar boste imeli na vsak način na bančnem računu vsaj v roku 24-ih ur. Pri odplačilu kredita lahko izberete do 12 mesečnih obrokov, vsi zajeti stroški pa bodo transparentno predstavljeni še preden se boste odločili za naslednji korak in oddali vlogo za kredit.

Pričakujemo vas 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq