Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kako do zaslužka s trgovanjem

Od česa je odvisen zaslužek na borzi?

Če želite nekaj denarja zaslužiti še izven službe, se lahko ozrete po borzi. Zaslužek tam je povsem odvisen od tega koliko in kam boste vlagali. Imejte pa v mislih vedno zgolj eno stvar. V borzo se vloži toliko denarja kot si ga lahko privoščite izgubiti. Zakaj? Zato, ker je borza sila nepredvidljiva.

Do težav največkrat pride zaradi nepotrpežljivosti vlagateljev, ki želijo velike zaslužke takoj. Žal tako ne gre, saj najbolj zanesljive delnice navadno beležijo najmanjše rasti. Tiste z višjmi pa so sila nepredvidljive in tako hitro kot zrastejo, tudi padejo. Nekateri za borzo najamejo celo hitri kredit. Je to pametno? Odvisno od končnega rezultata.

Zaslužek s kripto valutami

V zadnjih letih je sila priljubljeno trgovanje s kripto valutami. Vse skupaj je pošteno razvnel Bitcoin, ki je kar ustvaril nekaj kripto milijonarjev. Žal pa je tudi ta primer zaslužka lahko še kako nevaren. Obljube o hitrem zaslužku so pokopale že marsikatere sanje. Tudi v tem primeru za zaslužek vložite le toliko kot imate na voljo in tega denarja ne boste pogrešali, če se zgodi najslabše.

Seveda pogrešamo vsak denar, a vendarle govorimo o denarju, ki bi bil sicer namenjen za hrano, položnice ali oblačila. V tem primeru lahko kaj hitro zabredemo pregloboko. Preden se podate v trgovanje s kripto valutami se o tem trgu in valutah dobro informirajte.

Za zaslužek uporabite svoje znanje

Dejstvo je, da če je nekdo obogatel, ker je ujel zaslužek na določenem področju, to še ne pomeni, da ga boste tudi vi. Držite se področja, ki ga poznate ali pa vsaj dobro raziščite trgovanje v katero se podajate. Če posedujete določeno znanje, ki morda ne omogoča trgovanja lahko na to gledate nekoliko drugače.

Tudi prodajanje svojega znanja je trgovanje, le da v tem primeru potrebujete podjetje in razvoj svoje poslovne ideje. V resnici sploh ni pretirano zapleteno, enako kot pri trgovanju pa trgujete tudi tu, le da trgujete s svojim izdelkom ali storitvijo, ki je zanimiva potencialnim kupcem. Zanimivo kajne?

Zaslužek z nepremičninami

Tisti z nekaj več denarja pod palcem se lahko podate na trg nepremičnim in tam ujamete dober zaslužek. In ne zgolj s prodajo nepremičnin za kar je treba nekaj malega tudi vedeti. Kje in kako kupiti po ugodni ceni, da bi naprej prodali dražje. V resnici lahko kupite tudi starejšo nepremičnino, jo obnovite in prodate dražje.

Denar je mogoče z nepremičninami služiti tudi tako, da kupite nepremičnino ali dve in jih nato oddajate. To pomeni, da boste vsak mesec na račun prejeli kar spodoben znesek pri čemer bo nepremičnina še vedno vaša in jo boste lahko nekoč tudi prodali. Lahko pa najamete kredit, nepremičnino oddate in kredit odplačujete z najemnino.

Zaslužek na vseh koncih

Kot vidite lahko zaslužek ustvarimo na zares različne načine pri čemer je pomembno dvoje. Da imamo na voljo nekaj denarja za vložek, in da določen trg do potankosti obvladamo. Le tako bomo precej na varnem in vedno vedeli koliko lahko tvegamo, da ne bi na koncu ostali popolnoma brez vsega.

Če obvladate računalniško programiranje ali oblikovanje imate velike možnosti, da do denarja pridete na dokaj enostaven način kar od doma. Povpraševanje po teh storitvah je vedno veliko in samo še narašča. Tudi kakšna druga znanja lahko hitro spravite v denar. Spremljajte kakšno novo panogo in postanite v njej najboljši. Morda v umetni inteligenci?

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq