Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Kaj je nenamenski kredit

Kaj je nenamenski kredit?

Že sama beseda pove veliko, a kljub temu se je dobro pozanimati o tem kaj pomeni nenamenski kredit. V nasprotju z namenskim, ki ga lahko porabimo samo za nakup določene dobrine, plačilo blaga ali storitve, pa lahko takšen kredit potrošimo za karkoli. Pri namenskem kreditu denarja namreč sploh ne vidimo.

Popolnoma drugače pa je v našem primeru nenamenskega kredita, ki se ga lahko potroši za karkoli. Navadno na bančni račun prejmemo denar in lahko z njim ravnamo po želji. Plačujemo položnice, kupimo oblačila, avto ali belo tehniko. Sploh ni vprašanje kaj lahko in kaj ne. Seveda pa imajo dobre reči tudi kaj slabšega.

Nenamenski kredit je navadno dražji

Za razliko od namenskega je nenamenski kredit nekoliko dražji. Pri odobritvi lahko pride do nekoliko večjih stroškov, višje so tudi obresti. A gotovina vendarle odtehta v določenih primerih, da se raje odločimo za takšen kredit V primeru, da potrebujemo samo nekaj malega denarja so morda boljša rešitev hitri krediti.

Takšne danes lahko najamemo že preko spleta ob minimalnih pogojih in z minimalno dokumentacije. Nekatere banke pravzaprav ne zahtevajo drugega kot zgolj osebni dokument in številko bančnega računa. Če se odločite za to varianto bo najbolje preveriti konkurenco na tem področju, saj je nekaj ponudbe, a na koncu, kot vedno, zmaga najboljši.

Kaj najeti nenamenski kredit?

Če se še vedno sprašujete kdaj najeti nenamenski kredit je odgovor sila enostaven. Takrat, ko se na vašo pot nenadoma postavijo dodatni stroški, ki jih niste pričakovali. V takšnih trenutkih je denarnica navadno prazna, plača pa še daleč. Se vam je pokvaril avtomobil, pralni stroj, morate nujno plačati zapadle račune?

Vse to so razlogi, ko lahko razmislite o takšnem kreditu. Banka vas v tem primeru ne bo spraševala o namenu porabe denarja. Seveda se pogoji od banke do banke razlikujejo, zato preverite nekaj različnih ponudb in izberite tisto, ki bo zadostila vašim potrebam. In ne, ni treba kredita jemati na vaši banki. Danes to lahko storite tudi na drugi.

Nenamenski kredit in stroški

Omenili smo že, da so lahko stroški za nenamenski kredit različni. Takšen kredit je navadno treba tudi zavarovati, kar se stori s plačilom zavarovalne premije, ki skrbi za to, da v primeru vaše nezmožnosti odplačila kredita vmes poseže zavarovalnica. A pozor, to ni dobra novica za vas, pač pa za banko, ki bo tako svoj denar dobila nazaj.

V tem primeru boste še vedno ostali dolžni, le da poslej zavarovalnici in nič več banki. Je že tako, da mora potrošnik najbolj paziti v kakšne finančne posle se spusti in je pred tem zagotovo prepričan, da mu bo uspelo vse dolgove tudi poravnati.

Nenamenski kredit za poplačilo dolgov

Situacija je včasih stresna in napeta kar se še posebej nanaša na finančni del posameznika. Položnic je hitro preveč in hitro se zgodi, da vseh enostavno več ne moremo plačati. V tem primeru denar jemljemo drugje in postopoma ga zmanjka za vse. V tem primeru je lahko nenamenski kredit dobra rešitev za nastalo situacijo.

Ker na banki ne bodo vprašali za kaj ga boste namenili lahko z njim poplačate stare dolgove, odprte račune, vrnete izposojeno od prijatelja ali pa ga namenite za nakup kurjave, ki je iz leta v leto dražja. V tem primeru je dobro vedeti, da so navoljo kratko in dolgo ročni krediti.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq