Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Intesa sanpaolo kredit

Intesa sanpaolo kredit je eden izmed kreditov

Iščete Intesa sanpaolo kredit? Torej je povsem mogoče, da ste komitent te banke ali pa le raziskujete različne ponudbe kar je v resnici najboljša opcija. Med vsemi obstoječimi pa nikakor ne gre spregledati mobilne banke. Če zanjo še niste slišali vam povemo, da gre za banko, ki pride k vam.

Ker boste za njen obisk potrebovali računalnik, tablico ali pametni telefon in seveda dostop do spleta, jo boste lahko obiskali kadarkoli se vam bo zahotelo. Zjutraj, zvečer, med poležavanjem na plaži ali pa med malico v službi. Postopek najema kredita pa je tako zelo enostaven, da si drugega sploh ne boste več predstavljali.

Intesa sanpaolo kredit že imate?

Ni problema! Tudi, če Intesa sanpaolo kredit že imate lahko v mobilni banki zaprosite za novega. Gre za ponudbo hitrih kreditov pri katerih obstoječi kredit ne pomeni nobene ovire. Pomembno je le, da ste slovenski državljan, imate stalni naslov v Sloveniji in seveda redne mesečne prihodke, ki zagotavljajo, da lahko svoje obveznosti tudi poravnavate.

Ko smo s tem opravili dodajmo le še, da boste ob oddaji kreditne vloge potrebovali le še osebni dokument in številko bančnega računa. Lahko pozabite na potrdilo o zaposlitvi ali na obisk notarja s katerim bi imeli še dodatne stroške. Tudi poroka vam ne bo treba iskati.

Intesa sanpaolo kredit lahko odplačate

Če Intesa sanpaolo kredit že imate pa bi radi po novem kreditu odplačevali samo enega je recept seveda enostaven. Na mobilni banki zaprosite za kredit v višini, ki vam bo zagotavljala, da starega poplačate in vam obenem ostane dovolj za vse tisto kar ste si zamislili. Ste pripravljeni?

Pred najemom kredita enostavno obiščite spletno stran mobilne banke do katere pridete tudi s klikom na povezavo v tem članku. Naslednja poteza bo uporaba kreditnega kalkulatorja s katerim si boste v le nekaj klikih izračunali svoj kredit. Vnesli boste znesek, izbrali do 12 mesečnih obrokov in preverili izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške.

Intesa sanpaolo kredit in papirji

Ne govorimo le o Intesa sanpaolo kredit ampak o posojilih na splošno ne glede na to za katero banko gre. Jasno je, da boste potrebovali kar nekaj dokumentacije, verjetno pa tudi hoditi na banko, stati v vrsti in doživljati zavrnitve. Seveda ne povsod, a vendarle je dandanes najbolj udobna storitev tista, ki poteka preko spleta.

In zakaj ne bi na ta način najeli kredita, če ga lahko? Izpolnjevanje kreditne vloge vam bo vzelo le nekaj minut prostega časa. Pri tem bodite natančni, da bo kasneje lahko postopek nemoteno in hitro tekel dalje. Vlogo preko spleta oddate in le še počakate na nakazilo.

Intesa sanpaolo kredit in druge ponudbe

Seveda primerjajte različne ponudbe preden se odločite. Vzemite za primer denimo svoj Intesa sanpaolo kredit izračun pa izračune drugih bank in premislite kje boste najlažje prišli do svojega cilja. Preko spleta na mobilni banki bo to vsekakor nadvse enostavno. Povejmo pa še nekaj o hitrosti najema in realizacije tega kredita.

Potem, ko boste vlogo oddali sledi pregled in potrditev s strani mobilne banke nakar v kratkem že lahko pričakujete nakazilo. Kako hitro? Navadno že po 15-ih minutah najkasneje pa v roku 24-ih ur. Mobilna banka sodi med najboljše v EU kar s svojo storitvijo nedvomno tudi potrjuje. Preverjanje kreditne sposobnosti ne bo potrebno.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq