Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Hipotekarni kredit

Kaj sploh je hipotekarni kredit?

Žal ne gre drugače kot, da človek hodi v službo in služi denar za položnice, hrano in druge stroške. Kaj pa, ko služba ni dovolj in je plača enostavno premalo za vse finančne izzive? Takrat največkrat pomislimo na kredite in eden teh je tudi hipotekarni kredit. V nadaljevanju nekaj več o tem kakšen kredit je za koga najboljši.

Omenjeni hipotekarni pa je vrsta kredita, ki ni namenjena za vsakogar. Pa tudi sicer gre za dokaj rizično zadevo saj je za pridobitev kredita potrebno nekaj zastaviti. Hišo, avtomobil ali kakšno drugo vrednejšo zadevo. Če se kaj zalomi pri odplačevanju pa banka to premoženje odvzame.

Naj ne bo hipotekarni kredit edina opcija

Ko se odločate za kredit naj ne bo hipotekarni kredit tisti, ki bo edini na meniju. Gre za zelo zahteven kredit saj boste ves čas odplačevanja pod pritiskom, da bi vam odvzeli nepremičnino ali kaj drugega kar ste zastavili. Za začetek pokukajte na spletno stran mobilne banke kjer lahko enostavno pridete do nekaj gotovine.

Gre za hitri kredit, ki se v celoti uredi kar preko spleta in je tudi hitro izplačan. Vse kar potrebujete je osebni dokument in številka bančnega računa, od tehnične opreme pa računalnik, tablica ali zgolj pametni telefon s katerim lahko dostopate do spleta. Malo pogojev in zahtev za kredit kot mora bit.

Hipotekarni kredit in pogoji

Za hipotekarni kredit velja, da je izjemno zahteven kar se pogojev tiče. Pri mobilni banki in njenem hitrem kreditu teh težav ne boste imeli. Če ste slovenski državljan, ki ima v Sloveniji prijavljen naslov stalnega prebivališča in prejemate redne mesečne prejemke je to vse kar boste potrebovali.

Že v naslednjem trenutku se lahko lotite naročila kredita, ki bo potem najkasneje v 24-ih urah na vašem bančnem računu. Navadno se nakazilo izvede sicer že po 15-ih minutah odkar je vloga za kredit potrjena. V prvi vrsti pa ste lahko popolnoma brez skrbi saj gre za izjemno transparenten postopek in banko, ki se na tem področju uvršča v vrh EU.

Po hipotekarni kredit le kadar je nujno

Seveda pa obstajajo situacije, ko kaj drugega kot hipotekarni kredit ni možno. A to naj bo zgolj zadnji izhod. V prvi vrsti vedno poglejte proti najbolj enostavnim in najmanj bolečim rešitvam. Na mobilni banki vedo kako zadovoljiti svojim strankam zato boste tam do kredita prišli brez odvečne dokumentacije.

Ne potrebujete potrdila o zaposlitvi kot tudi ne obiska notarja, da bi tam overili kakšno pogodbo. Tudi brez poroka bo šlo, kot rečeno pa zastavitev ne pride v poštev. Na koncu pred potrditvijo kreditne vloge na mobilni banki ne bodo preverili vaše kreditne sposobnosti česar ste verjetno vajeni iz drugih bank. Odlična storitev!

Tudi hipotekarni kredit ne bo ovira

V primeru, da hipotekarni kredit že imate pa potrebujete nekaj svežega denarja vam ta ne bo predstavljal prav nobene ovire. Na mobilni banki lahko namreč najamete posojilo čeprav kakšno že odplačujete. Ne glede na to na kateri banki imate odprt bančni račun vam za najem kredita ne bo potrebno postati komitent mobilne banke.

Z denarjem boste lahk razpolagali povsem prosto in si kupili ali plačali karkoli ne da bi vam bilo treba zato pokazati kakšen račun ali potrdilo o plačilu. Lahko greste tudi samo na en lep, dolg in zaslužen dopust. Vsekakor pa vas bo hitrost mobilne banke navdušila. Na voljo 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq