Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Ekosklad kredit

Kdaj po Ekosklad kredit?

Morda doma preurejate hišo, delate novo fasado ali pa menjate strešno kritino kamor bi po novem namestili sončne panele za brezplačno elektriko. V tem primeru vam lahko pomaga Ekosklad kredit. Država ima namreč na voljo posojila, ki se pogojno dodelijo posojilojemalcem, ki bodo denar vložili v zeleno tehnologijo.

To pomeni, da si morda lahko na ta način kupite električni avtomobil, postavite ekološko hišo in podobno. Ne morete pa s tem denarjem prosto razpolagati saj gre za namenski kredit. Če potrebujete gotovino pa se lahko obrnete na spletno mobilno banko kjer tovrstnih pogojevanj ne bo. Z denarjem boste lahko prosto razpolagali, obenem pa je postopek zelo enostaven.

Ekosklad kredit lahko tudi že imate

Kaj to pomeni, da Ekosklad kredit lahko že imate? To pomeni, da mobilna banka svojim strankam ne pogojuje, da ne smejo že imeti v teku kakšnega kredita. Prav tako so vsi ostali pogoji zelo sprejemljivi. Slovensko državljanstvo, stalni naslov bivanja v Sloveniji in seveda, da na tekoči račun prejemate redne prilive.

Če tem pogojem zadostujete ste le še nekaj klikov oddaljeni od denarja. Tako zelo enostavno gre vse skupaj, da čovek kar težko verjame. Mobilno banko boste našli na spletu in sicer tudi po kliku na povezavo iz tega članka. Naslednji korak bo izračun kredita, ki pa ga boste lahko opravili kar sami.

Ekosklad kredit lahko odplačate

Če ste v situaciji, ko je vaš Ekosklad kredit že proti koncu in bi ga radi poplačali lahko seveda storite tudi tako. Predhodno si pripravite izračun kredita, ki vam ustreza tako, da vam bo ostalo še kaj denarja za druge reči. V kreditni kalkulator vnesete samo znesek kredita in izberete število obrokov.

Teh imate na voljo do 12, izračun pa bo upošteval in zajemal tudi vse stroške kredita zato ste lahko popolnoma brez skrbi glede tega, da bi morali kasneje še kaj doplačati. Kredit na mobilni banki lahko dobite ne glede na to pri kateri banki imate odprt račun. Odlično kajne?

Po Ekosklad kredit v posebnih primerih

Torej, po Ekosklad kredit gremo kadar je ta na mestu in zaradi njega morda kaj dobimo ceneje. Ko pa potrebujemo nekaj gotovine pa je do nje najlažje priti v mobilni banki preko spleta. Zakaj? Zato, ker vse skupaj uredimo na daljavo ne, da bi nam bilo treba iz postelje.

Pri sebi imejte le osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate plačo. Kredit boste naročili s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona brez posebnega znanja uporabe spleta. Pred vami je le še nekaj klikov in minut za izpolnitev vloge za kredit potem pa bo denar zelo kmalu že na vašem računu.

Ekosklad kredit lahko tudi obdržite

Če vam vaši prilivi to omogočajo lahko svoj Ekosklad kredit tudi obdržite in potem plačujete dve mesečni obveznosti. Mobilna banka sodi med najboljše v EU na tem področju, svoje stranke pa navdušuje tudi kasneje, ko se vrnejo po nov kredit. Takrat je takšna stranka že na seznamu zaupanja vrednih in ji je omogočeno, da kredit najame še hitreje.

Je to sploh mogoče? Seveda je saj je potrebno zgolj poslati ustrezno SMS sporočilo in denar je v kratkem že na računu. Vsekakor preverite, opravite izračun in naročite svoj hitri kredit. Spletna mobilna banka vam je na voljo 24 ur na dan vsak dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq