Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Eko sklad kredit

Eko sklad kredit ni primeren za vse

Če se sprašujete kdaj vam lahko pride prav Eko sklad kredit potem povejmo, da takrat, ko boste imeli v načrtu nakup nečesa kar se sklada s politiko tega sklada. Verjetno bo šlo za kakšno zeleno energijo ali pa denimo ekološko gradnjo. Če pa recimo potrebujete zgolj gotovino bo treba pogledati drugam.

Še najenostavneje se danes do hitrega gotovinskega kredita pride kar preko spleta. To vam omogoča mobilna banka, ki ima za svoje stranke pripravljeno zares izjemno ponudbo. Za najem tega kredita potrebujete samo osebni dokument in številko bančnega računa. Če imate nekaj minut prostega časa si lahko hitri kredit uredite kar takoj.

Eko sklad kredit že morda imate?

Če ste v situaciji, ko Eko sklad kredit morda že imate in potrebujete še nekaj gotovine bo mobilna banka ravno pravi naslov za vas. Omenjena banka namreč ne pogojuje, da mora biti vaš proračun nebremenjen. Prav tako je vseeno pri kateri banki imate odprt račun. V resnici je pogojev zelo malo.

Le to, da ste slovenski državljan, imate stalni naslov bivanja prijavljen v Sloveniji in, da na bančni račun prejemate redne redne mesečne dohodke. To bo v resnici vse. Ker boste kredit naročili preko spleta boste seveda potrebovali ustrezno napravo in povezavo do spleta. Računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni telefon.

Eko sklad kredit ne bo v napoto

Kot vidimo niti obstoječi Eko sklad kredit ne bo v napoto seveda pa je le od vas odvisno ali želite mesečno plačevati dve obveznosti. Mobilna banka vam to omogoča kot tudi to, da kredit naročite od koderkoli, kadarkoli v le nekaj minutah. Za začetek pa seveda obiščite spletno stran mobilne banke.

Tam najprej uporabite kreditni kalkulator in si izračunajte najboljši kredit zase. Ob pregledu izračuna imejte v mislih še, da je v njem zajeto tudi vse kar se samih stroškov kredita tiče. Povsem pregledno in brez pasti v drobnem tisku. Govorimo o banki, ki se na tem področju uvršča v sam vrh EU.

Eko sklad kredit za različna področja

Omenili smo, da je Eko sklad kredit primeren za nakupe, ki zasledujejo zeleno politiko. Omenimo še, da to pomeni tudi različne električne aparate in stroje, ki varčujejo z električnim tokom. Če pa svojega nakupa vendarle ne vidite v zelenem območju pa je za vas še vedno tu mobilna banka.

Po izračunu kredita si vzemite le še nekaj minut za izpolnjevanje kreditne vloge in bodite natančni saj bo tako postopek kar najhitreje stekel. Tako zelo hitro, da boste imeli denar na računu navadno že 15 minut po oddani in pa potrjeni kreditni vlogi, najkasneje pa v roku 24-ih ur. Zelo hitro kajne?

Bi poplačali Eko sklad kredit?

Če bi morda radi svoj Eko sklad kredit poplačali in zadihali s polnimi pljuči brez dvojnih obveznosti lahko storite seveda tudi to. Le pripravite si takšen izračun, ki bo zadostoval za vse kar ste imeli v mislih. Če razmišljate še o kakšni dokumentaciji smo vam dolžni še nekaj dobrih novic.

Potrdila o zaposlitvi ne boste potrebovali kot tudi ne jamstva oziroma poroka. Niti k notarju vam ne bo treba zato lahko copate obdržite na nogah, če ste ravno doma in uredite vse potrebno kar s kavča. Denar lahko potrošite za karkoli saj ne gre za namenski kredit kot je to primer v nekaterih drugih ponudbah.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq