Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Dh kredit

Dh kredit premalo?

Če so se pojavile dodatne potrebe po denarju in vam morda vaš Dh kredit ne zadošča bi veljalo pokukati še kam drugam. Čeprav morda menite, da z obstoječim kreditom nikakor ne morete dobiti novega pa je to sedaj povsem izvedljivo. Obiskati boste morali mobilno banko na spletu in preveriti pogoje.

Ti so zelo nezahtevni saj poleg slovenskega državljanstva, stalnega naslova v Sloveniji in rednih prihodkov drugega ne boste potrebovali. To seveda pomeni, da od dokumentov potrebujete le osebni dokument in pa številko tekočega računa na banki kamor prejemate prihodke. Dejansko bo to vse kar potrebujete za nov kredit, ki je lahko pri vas že v naslednjih minutah.

Dh kredit in druge banke

Ne glede na to ali ste vzeli Dh kredit ali šele razmišljate ali pa gre morda za povsem drugo banko, boste na mobilni banki lahko vsi prišli na vrsto saj je vseeno katere banke komitent ste. Glede dokumentov velja dodati še nekaj reči. V resnici ne boste potrebovali ničesar več.

Do kredita na omenjeni banki boste prišli brez potrdila o zaposlitvi, brez notarske overitve in brez poroka ali zastavitve. Enostaven hitri kredit, ki je na dosegu rok praktično vsem in to 24 ur na dan vse dni v letu. Kako je to mogoče? Zato, ker mobilna banka razmišlja moderno in napredno.

Dh kredit in papirologija

Kot vidite obstoječi Dh kredit ne bo težava kot tudi ne silna dokumentacija, ki bi jo morda potrebovali drugje. Enostavno boste prišli do svežega denarja kar preko spleta. V ta namen potrebujete le računalnik, tablico ali pa kar svoj pametni telefon in dostop do spleta. Brez kakšnega posebnega znanja in zahtev.

Prav tako ne bo potrebe za nalaganje kakšnih aplikacij ali digitalnih certifikatov. Postopek je tako enostaven, da boste z njim opravili v nekaj minutah četudi nimate pretiranega tehničnega znanja. Za začetek pa si boste na spletni strani mobilne banke izračunali svoj novi kredit. Kako? Zelo enostavno tako kot je tam enostavno vse.

Dh kredit in izračun

Če ste izračun opravili že za Dh kredit in se o tem pozanimali tudi na drugih bankah potem veste o čem govorimo. Le, da boste v tem primeru izračun opravili kar sami. Kreditni kalkulator vam bo olajšal delo saj boste vanj vnesli le znesek kredita in izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo.

Sedaj pa še nekaj malega o hitrosti obravnave in izplačila. Izpolnjevanje kreditne vloge preko spleta vam bo vzelo nekaj kratkih minut nakar bo na vrsti banka, da vlogo pregleda in jo odobri, če bo vse izpolnjeno kot mora biti. Nakazilo denarja potem največkrat sledi že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Dh kredit lahko odplačate

Če je vaš Dh kredit morda proti koncu in bi ga želeli odplačati ter najeti dovolj velik kredit, da bi vam ostalo še nekaj denarja za tisto kar potrebujete je seveda mogoče tudi to. S kreditnim kalkulatorjem pripravite ustrezen izračun in preverite številke, ki bodo zajemale tudi vse stroške kredita.

Potem po prejemu denarja stari kredit izplačajte in si tako pustite zgolj eno mesečno obveznost kar bo seveda mnogo lažje odplačevati kot v primeru, da bi imeli dve. Denar lahko brez slabe vesti potrošite za karkoli saj dokazovanje o nakupu ali plačilu ne bo potrebno. Bi si privoščili potovanje? Zakaj pa ne!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq