Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Deželna banka kredit

Že imate Deželna banka kredit?

Povsem mogoče je, da ste pred časom najeli Deželna banka kredit sedaj pa nujno potrebujete še nekaj denarja. Žal je tako, da v večini primerov še enega kredita ne odobrijo nikjer, a k sreči to ne drži povsem. Na spletu boste našli mobilno banko kjer lahko kredit najamejo tudi osebe z obstoječimi posojili.

Obenem je tudi povsem nepomembno na kateri banki je ta kredit in kje imate odprt svoj bančni račun. Vse kar šteje je, da ste slovenski državljan s stalnim naslovom bivanja v Sloveniji in, da prejemate redne mesečne dohodke. Potrebovali boste torej le osebni dokument in številko bančnega računa.

Vas Deželna banka kredit bremeni?

Če ste se znašli v situaciji, ko nekoliko zaostajate s plačili obrokov za Deželna banka kredit ali pa kredit na kateri drugi banki lahko sedaj enostavno najamete posojilo preko spleta, poplačate zapadle obveznosti in si s preostankom denarja privoščite še kar potrebujete. Mobilna banka pri tem ne dela težav.

Najlepše pri vsem skupaj pa je, da vam po denar ne bo treba nikamor. Kredit boste naročili preko spleta, nakazilo pa se izvrši z računa na račun. Pred naročilom kredita boste lahko opravili še izračun kredita pri čemer si boste pomagali s kreditnim kalkulatorjem na spletni strani mobilne banke. Potem pa le še nekaj minut do denarja.

Ko Deželna banka kredit ni ovira

Kot vidite Deželna banka kredit ne bo ovira na poti do novega kredita. Potem, ko boste z izračunom enkrat zadovoljni, boste lahko nadaljevali z izpolnjevanjem kreditne vloge. Če vas skrbi, da bi se vmes prikradli še kakšni skriti stroški ste lahko popolnoma pomirjeni. Kreditni kalkulator vam bo prikazal tudi vse zajete stroške.

Kreditno vlogo izpolnite potrpežljivo in natančno saj bo od tega odvisno kako hitro bo realiziran kredit. Če boste vse opravili tako kot je potrebno boste imeli denar nakazan že po 15-ih minutah od potrjene vloge s strani banke. Odvisno od primera pa lahko do nakazila pride v roku 24-ih ur.

Deželna banka kredit in dokumentacija

Ne glede na to kakšne papirje potrebujete za Deželna banka kredit ali najem kredita pri kateri drugi banki lahko rečemo, da pri mobilni marsičesa ne boste potrebovali. Omenimo, da tako ne bo potrebe po potrdilu o zaposlitvi in niti ne po overjanju pogodbe pri notarju. Tudi brez poroka in zastavitve bo šlo.

Ker ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti je jasno, da bo vaš kredit rešen in nakazan rekordno hitro in brez nepotrebnih komplikacij. Govorimo o mobilni banki, ki se v svoji branži uvršča v vrh EU tovrstnih storitev in ima za seboj že ogromno zadovoljnih strank tudi v državah izven EU.

Deželna banka kredit lahko ostane

Ne glede na to ali želite, da vam Deželna banka kredit ostane ali pa ga izplačate bo povsem od vas odvisno kako si boste uredili plačila obveznosti. Po eni strani lahko plačujete dve, po drugi pa je morda modro star kredit poplačati in naprej plačevati zgolj eno obveznost mesečno.

Kot vidite je pred vami izjemna ponudba, ki je dosegljiva preko spleta vsem Slovenkam in Slovencem, ki izpolnjujejo minimalne pogoje. Namesto poti na banko boste uporabili kar računalnik, tablico ali pametni telefon. Lahko ste brez skrbi saj postopek ne zahteva pretiranega tehničnega znanja ali uporabe kakšnih zapletenih programov. Na voljo 24 ur na dan!

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq