Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Delavska hranilnica krediti

Delavska hranilnica krediti ali kam drugam?

Utrujeni od nenehnega reševanja finančnih težav? Če vas zanimajo Delavska hranilnica krediti ali posojila na splošno ste zagotovo na izredno pomembni misiji, ki se ji reče najem kredita. To dandanes sploh ni več tako enostavno a le, če človek ne ve kam se obrniti. Imamo izjemno rešitev za vas.

Sedaj je mogoče kar preko spleta najeti hiter kredit, ki je hitro urejen in še hitreje izplačan. V nadaljevanju vam zaupamo vse o tem, za začetek pa povejmo, da gre za kredit pri katerem ne boste potrebovali veliko dokumentacije in praktično nobenega tehničnega znanja. Uspelo vam bo četudi s spletom nista najboljša prijatelja.

Delavska hranilnica krediti niso edina rešitev

So vam Delavska hranilnica krediti v redu ampak ne dobite morda toliko kot bi si želeli? Dopolnite svoj obstoječi kredit z novim pri mobilni banki kjer vaš stari kredit ne bo ovira za pridobitev novega. To lahko storite na zelo enostaven in hiter način tako, da obiščete spletno stran mobilne banke.

Tam potem poiščete kreditni kalkulator in si z njegovo pomočjo izračunate zase optimalen kredit. Za to boste vnesli le znesek, ki ga imate nekako v mislih, si izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo in preverili izračun v katerem bodo transparentno predstavljeni tudi vsi stroški. Kredit si lahko uredite takoj.

Delavska hranilnica krediti ne bodo ovira

Res je, Delavska hranilnica krediti ne bodo stali na poti do novega v mobilni banki kjer vas bodo razvajali kot še nikjer. Ker gre za mobilno banko, ki v svojem poslu sodi med najboljše v EU vam ne bo potrebno narediti niti koraka iz svojega stanovanja.

Kredit boste uredili kar iz naslanjača, v parku, ali pa iz pisarne. Vse kar potrebujete je računalnik, tablični računalnik ali pa le pametni telefon in dostop do spleta. Potem pa se naročilo kredita lahko takoj prične. Izpolnili boste kreditno vlogo, jo poslali preko spleta in počakali na odobritev in izplačilo, ki je navadno urejeno v roku 15 minut do 24 ur.

Delavska hranilnica krediti in papirji

Delavska hranilnica krediti zahtevajo svoje pogoje, NLB druge in tako naprej. Tega ste že zagotovo vajeni. Niste pa navajeni, da vam za kredit ni potrebno predstaviti nič drugega kot samo osebni dokument in pa številko bančnega računa. Verjamemo, da ste debelo pogledali, a to bo resnično vse kar bodo od vas zahtevali.

Do kredita boste prišli brez potrdila o zaposlitvi ali kakšne overitve pri notarju prav tako pa ne bodo preverjali niti vaše kreditne sposobnosti. Bistvo najema spletnega kredita je, da je enostaven kolikor se le da in ne predstavlja težav z naročilom ne glede na to kako vešči ste na tehničnem področju.

Delavska hranilnica krediti in tekoči račun

Če ste pomislili, da boste morali zamenjati banko potem povejmo, da vam tega ne bo potrebno storiti. Ne glede na to ali ste morda predhodno že obremenjeni z Delavska hranilnica krediti ali imate tam odprt račun oziroma prejemate plačo na katero drugo banko boste še vedno lahko na mobilni banki zaprosili za posojilo.

Potrebno je biti le slovenski državljan s prijavljenim stalnim prebivališčem v Sloveniji in prejemati redne mesečne dohodke. Z denarjem, ki ga boste dobili na račun omenjenega kredita pa si boste lahko privoščili karkoli boste želeli saj namena porabe pri mobilni banki ne bodo omejevali s kakšnimi dodatnimi pogoji.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq