Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Banka koper krediti

Težave z Banka koper krediti?

Ena najbolj neprijetnih situacij v življenju posameznika je, da ne more do denarja, ko ga zares potrebuje. Prihankov ni in ostane le še kakšno posojilo. Če ste denimo hodili od banke do banke povpraševali za Banka koper krediti in posojila drugih bank pa ostali pred vrati, imamo za vas morda rešitev.

Imenuje se mobilna banka. Gre za napredno bančno storitev, ki se v celoti izvaja preko spleta zato vam v nobenem trenutku ne bo potrebno nadeti čevljev, zapravljati časa in iskati parkirnega prostora. Za obisk te banke boste potrebovali le napravo z dostopom do spleta. Računalnik, tablico ali kar pametni telefon.

Banka koper krediti že v teku?

Tudi v primeru, da vas Banka koper krediti že bremenijo, ali pa ste zakreditirani na katerikoli drugi banki boste lahko na mobilni še vedno prišli do kredita. Kako je to mogoče? Mobilna banka namreč ne pogojuje obremenjenosti vaših prihodkov na klasičen način kot ostale banke, zelo dostopna pa je tudi pri drugih pogojih.

V resnici za najem kredita ne boste potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa. Tistega na katerega prejemate redne prihodke ne glede na to na kateri banki je odprt. Se sliši super kajne? Pa še bolje bo postalo, ko vam bomo razložili še vse ostalo glede tega kredita.

Bi radi opravili Banka koper krediti?

Če že nekaj časa Banka koper krediti zasedajo del vaših prihodkov in bi staro posojilo radi odplačali ter najeli novo, bo mobilna banka ravno pravi naslov. Najprej jo boste obiskali in sicer kar preko spleta. Povezavo lahko najdete tudi v tem članku. Potem boste na njihovi spletni strani uporabili kreditni kalkulator.

Vanj boste vnesli znesek, ki si ga želite, izbrali do 12 mesečnih obrokov za odplačilo posojila in preverili izračun. Ta bo k sreči zajemal popolnoma vse zneske, tudi tiste okoli stroškov kredita. Mobilna banka se ne skriva za drobnim tiskom, deluje pošteno in transparentno. Ni kar tako prepoznana kot ena najboljših v EU.

Banka koper krediti nudijo premalo

Povsem mogoče je seveda, da ste prejeli izračune kreditov različnih bank in ugotovili, da vam morda Banka koper krediti ne nudijo dovolj oziroma toliko kot potrebujete. V resnici lahko najamete kredit tudi drugje in ga dopolnite s kreditom na mobilni banki. Seveda v primeru, da ste zmožni plačevati dve obveznosti.

Mobilna banka nudi nadvse enostavne pogoje med katere štejemo, da je potrebno biti državljan Slovenije imeti tukaj prijavljeno stalno prebivališče in prejemati redne prihodke. To pa je nekako vse kar se pogojev tiče. Sledi enostavno izpolnjevanje kreditne vloge preko spleta nakar se boste že lahko razveselili denarja na svojem bančnem računu.

Banka koper krediti niso ovira

Kot lahko vidite ne Banka koper krediti, ne NLB ne kateri drugi obstoječi krediti niso ovira, če želite do novega na mobilni banki. Po uspešno izpolnjeni, oddani in potrjeni kreditni vlogi lahko na denar računate že v roku 15-ih minut ali najkasneje v 24-ih urah, denar pa boste lahko potrošli po svojih željah.

Ker je ta kratkoročni kredit ne namenski to pomeni, da vam nihče ne bo postavljal pogojev okoli porabe. Za konec pa omenimo še eno super storitev te banke za vse tiste, ki se še kdaj vrnejo po izplačanem prvem kreditu. Takrat jim je na voljo še hitrejši dostop do denarja in sicer s storitvijo SMS kredit.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq