Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Addiko krediti

Addiko krediti ne pokrijejo vsega?

Zagotovo ste se znašli tule, ker iščete primeren kredit zase. Ne glede na to ali ste pomislili na NLB, Abanko ali pa vas mamijo Addiko krediti, ste morda še vedno nekoliko skeptični, ker nikjer ne vidite končne vsote po svojih željah. Na srečo obstaja možnost, da to težavo rešite v le nekaj klikih.

Pred vami je rešitev imenovana Mobilna banka. Gre za banko, ki posluje preko spleta in svoje hitre kredite nudi komitentom različnih bank. To pomeni, da na mobilni banki ne boste rabili odpreti novega računa. Najem kredita preko spleta je sila enostaven in vam ne bo vzel več kot le nekaj minut.

Addiko krediti že zasedajo del plače?

Če Addiko krediti ali kakšna druga posojila že zasedajo del vaših prihodkov povejmo, da kljub temu še vedno ni vse izgubljeno. Če potrebujete dodaten denar boste tega lahko dobili na račun hitrega kredita v mobilni banki saj tam ne boste naleteli na pogoj, ki bi prepovedoval že obstoječi kredit.

Na vas bo seveda, da se odločite ali lahko odplačujete dve mesečni obveznosti, načeloma pa s tem ni težav. In ne le ta pogoj, tudi ostali pogoji za pridobitev posojila na tej zelo moderni banki so precej enostavni. Slovensko državljanstvo, stalno prebivališče v Sloveniji in pa redni mesečni dohodki. To je vse.

Addiko krediti niso problem

Tako kot obstoječi Addiko krediti ali posojila kje drugje niso težava, prav tako ne bo težava za vas, da kar preko spleta naročite naslednji kredit. To boste storili s pomočjo tablice, računalnika ali pametnega telefona s povezavo na splet. Brez kakšnega posebnega tehničnega znanja. Lahko ste povsem brez skrbi.

Tudi s klikom na povezavo iz tega članka lahko obiščete spletno stran mobilne banke kjer boste preverili vse podatke, pogoje in si s pomočjo kreditnega kalkulatorja tudi izračunali svoj novi kredit. Vnesti bo potrebno le znesek ter seveda izbrati do 12 mesečnih obrokov. V prikazanem izračunu kredita bodo zajeti tudi vsi stroški.

Naj vas Addiko krediti ne skrbijo

Včasih je življenje zares kruto in nad nas pošlje stroške na stroške, položnice, okvare in druga finančna bremena ravno takrat, ko je denarja najmanj. Če ste morda v zaostanku plačevanja z Addiko krediti ali pa vas tarejo druge težave naj vas ne skrbi več. V le nekaj minutah boste lahko prišli do denarja.

Ko govorimo o minutah tudi resno mislimo. Za izpolnjevanje kreditne vloge boste potrebovali le nekaj klikov kar od doma, iz službe ali pa z dopusta. Nato bo mobilna banka preverila vlogo in jo potrdila. Kmalu zatem lahko že računate na nakazilo, ki se opravi že v naslednjih 15-ih minutah ali najkasneje v roku 24-ih ur.

Addiko krediti in papirji

Ne glede na to kakšne dokumente zahtevajo Addiko krediti, NLB ali druga posojila in banke pa v mobilni banki ne boste potrebovali drugega kot osebni dokument in številko bančnega računa. Če imate vse potrebno ta hip že ob sebi ni nobenega razloga, da kredita ne bi naročili takoj.

Denar boste lahko porabili za karkoli brez dokazil o kakšnem nakupu ali plačilih. Mobilna banka se uvršča med najboljše tovrstne banke v EU in to z razlogom. Vse poteka hitro, transparentno in na daljavo saj vam ne bo treba iti niti k delodajalcu po potrdilo o zaposlitvi ne k notarju ali kamorkoli drugam.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq