Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Addiko kredit

Addiko kredit ne reši vseh težav?

Če ste ta hip v situaciji, ko morate rešiti nekaj finančnih težav pa vam morda vaš Addiko kredit ne nudi pravega zmeska ali pa ste prikrajšani ostali na kateri drugi banki se rešitev za vas morda nahaja na spletu. Tam boste namreč našli mobilno banko kjer lahko najamete hitri kredit na do 12 mesečnih obrokov.

Pred tem le obiščite spletno stran banke in si pripravite izračun, ki vam bo podal vse potrebne podatke. Pa prav nič zapletenega ni. Vnesli boste samo znesek kredita in izbrali število obrokov nakar bo kmalu pred vami celoten izračun, ki bo zajemal tudi vse stroške kredita.

Bi Addiko kredit odplačali?

Tudi v primeru, da Addiko kredit že imate ali pa odplačujete posojilo v kateri drugi banki ali posojilnici pa lahko kredit vseeno najamete še v mobilni banki. Ob tem je povsem vseeno kje imate odprt bančni račun. Lahko pa svoj stari kredit seveda tudi odplačate z novim in vam tako ostane samo ena mesečna obveznost.

Pogoji za pridobitev posojila v mobilni banki so sila skromni saj je dovolj že, če ste državljan Republike Slovenije, imate tukaj prijavljen stalni naslov bivanja in prejemate redne mesečne prihodke. Drugih pogojev banka ne zahteva zato bo za oddajo kreditne vloge dovolj osebni dokument in številka tekočega računa.

Po Addiko kredit ali po drugega?

Če ste v fazi, ko se odločate ali najeti Addiko kredit ali katerega drugega bo najbolje pripraviti nekaj izračunov kredita in jih med seboj primerjati. Seveda pa ni nepomembno tudi kaj posamezna banka od vas zahteva. Mobilna banka tako ne zahteva niti, da pridete k njej drugače kot preko spleta.

Torej s pomočjo računalnika, tablice ali pametnega telefona na katerem ne potrebujete nobene posebne aplikacije ali digitalnega certifikata. Postopek izpolnjevanja in oddaje kreditne vloge je zelo enostaven in ne zahteva posebnega znanja, s postopkom pa boste opravili v vsega nekaj minutah. Do denarja lahko tako pridete v roku 24-ih ur, navadno pa še mnogo prej.

Addiko kredit naj vas ne skrbi

Če Addiko kredit imate, ali pa ste kupili kaj na obroke to ne bo nobena ovira do novega kredita v primeru mobilne banke. Dodajmo še, da za najem kredita tu ne boste potrebovali nobenih dodatnih papirjev. Niti ne potrdila o zaposlitvi s strani delodajalca niti ne kakšne overjene pogodbe pri notarju.

Do kredita boste prišli brez poroka in brez zastavitve, denar pa boste lahko potrošili kakorkoli boste želeli brez vseh omejitev. Govorimo o mobilni banki, ki v tem segmentu sodi med najboljše v EU in posluje v še nekaj drugih državah izven nje. Hitro in učinkovito ter predvsem brez nepotrebnega kompliciranja.

Addiko kredit lahko tudi ostane

Kot smo rekli lahko do kredita preko spleta pridete tudi, če enega že imate kar pa ne pomeni, da ga morate nato poplačati. Addiko kredit ali katerokoli drugo obstoječe posojilo lahko odplačujete naprej kot do sedaj le, da boste imeli potem dva mesečna obroka. Drugih omejitev pa ni.

Ko boste enkrat odplačali kredit na mobilni banki boste lahko pri naslednjem naročilu posojila lahko računali na še hitrejšo obravnavo. Kot preverjena stranka boste upravičeni do uporabe posebnega naročila preko storitve SMS kredit. Če ste iskali moderno in napredno banko, ki ne komplicira ste jo našli. Izplačilo že po 15-ih minutah od potrjene vloge.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq