Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

100 € 2500 €

Kakšen plačilni rok želite?

30 dni 4 mesece

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Addiko bank krediti

Addiko bank krediti?

Če vas zanimajo Addiko bank krediti ali pa ste se zagledali v ponudbo katere od drugih bank povejmo, da je ne glede na izbiro vedno potrebno opraviti nekaj izračunov in se na podlagi teh odločiti kako in kaj. Mednje vsekakor vštejte še mobilno banko, ki vam svoje storitve nudi kar preko spleta.

Če zanjo še niste slišali potem boste danes o njej izvedeli vse. Gre za banko, ki deluje na način, da vam ni potrebno hoditi nikamor saj kreditno vlogo in izpolnite preko spleta. Torej potrebujete le računalnik, tablico ali pametni telefon in dostop do spleta. Kredit lahko naročite od koderkoli.

Addiko bank krediti niso po vašem okusu?

Če ste se z Addiko bank krediti spogledovali, ker ste komitent omenjene banke povejmo, da lahko kredit na mobilni banki dobite ne glede na to na kateri banki imate odprt račun. Prav tko je nepomembno ali kakšen kredit že imate in ga odplačujete. Pogoji za najem kredita v mobilni banki so zelo preprosti.

Potrebno je biti slovenski državljan, ki ima prijavljen stalni naslov bivanja v Sloveniji in prejema redne mesečne dohodke. Čisto nič drugega! Ob izpolnjevanju kreditne vloge potrebujete od dokumentacije samo dve zadevi. Svoj osebni dokument in številko bančnega računa kamor prejemate prihodke. Se vam zdi neverjetno! In le še boljše postane.

Že obremenjeni z Addiko bank krediti?

Kot rečeno, povsem nepomembno je ali je vaš račun že obremenjen z Addiko bank krediti ali posojilom v kateri od drugih bank. Če izpolnjujete osnovne pogoje lahko še ta hip oddate kreditno vlogo. Brez potrdila o zaposlitvi, brez obiska notarja, poroka ali zastavitve. Pred vami je eden najbolj enostavnih kreditov kar jih je.

Želite ali potrebujete denar v 24-ih urah? Potem je hitri kredit na mobilni banki ravno pravšnji za vas. Pred izpolnjevanjem kreditne vloge si boste kar sami pripravili izračun kredita, da bo takšen kot si želite. Vnesli boste znesek in izbrali do 12 mesečnih obrokov ter preverili izračun, ki bo zajel tudi vse stroške.

Addiko bank krediti ne bodo v napoto

Ne glede na to ali ste že zasedeni z Addiko bank krediti ali posojili kje drugje, preverite svoje možnosti na mobilni banki. Ko boste enkrat zadovoljni z izračunom bo pred vami le še izpolnjevanje kreditne vloge. Gre za sila enostavno nalogo, ki vam bo vzela zgolj nekaj minut prostega časa.

Vlogo lahko izpolnite tudi v službi ali med srebanje najboljše kavice saj bo za to dovolj že vaš pametni telefon z dostopom do spleta. Potem, ko bo vloga izpolnjena jo boste oddali in počakali na odobritev. Nato sledi super hitro izplačilo na vaš račun. Navadno že v 15-ih minutah ali najkasneje v 24-ih urah.

Vas mučijo Addiko bank krediti?

Če ste se znašli v situaciji, ko vam Addiko bank krediti dihajo za vrat, imate težave s plačilom obveznosti in podobno, lahko težave rešite s hitrim kreditom na mobilni banki. Denar namreč lahko potrošite skladno z vašimi potrebami in željami brez dokazovanja o nakupu ali plačilu.

Mobilna banka sodi med najboljše tovrstne banke v EU in se ponaša z ogromno zadovoljnimi strankami. Do kredita tu boste prišli celo prez preverjanja kreditne sposobnosti s pomočjo sistema Sisbon. To pomeni, da praktično ni več ovir in razlogov, da ne bi svojega kredita naročili že danes. Pred vami je banka in storitev, ki vam je na voljo 24 ur na dan.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq