Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Ferratum hitri kredit

Seveda, tukaj je pet podnaslovov na temo Ferratum hitri kredit:

Ferratum hitri kredit je finančna storitev, ki postaja vse bolj priljubljena med ljudmi, ki potrebujejo hitro in enostavno rešitev za svoje finančne težave. Ta vrsta kredita je posebej zasnovana za tiste, ki se soočajo z nepričakovanimi stroški in potrebujejo takojšnjo finančno pomoč. Zaradi svoje enostavnosti in dostopnosti je tovrstno posojilo odlična izbira za tiste, ki nimajo časa za dolgotrajne postopke tradicionalnih bančnih posojil.

Poleg tega je postopek pridobitve kredita izjemno hiter, saj lahko denar prejmete že v nekaj minutah po odobritvi. To je še posebej koristno v situacijah, ko je čas ključnega pomena, na primer pri nujnih popravilih doma ali nepričakovanih zdravstvenih stroških. S tem kreditom lahko uporabniki dobijo sredstva brez obsežnega papirnatega dela ali potrebe po osebnih obiskih banke, kar dodatno prispeva k njegovi privlačnosti. Zaradi vseh teh prednosti je ta vrsta hitrega kredita idealna rešitev za mnoge, ki potrebujejo hitro finančno injekcijo.

Kaj je Ferratum hitri kredit in kako deluje?

Ferratum hitri kredit je vrsta posojila, ki ga ponuja podjetje Ferratum in je zasnovano tako, da uporabnikom omogoča hitro in enostavno dostopanje do potrebnih finančnih sredstev. Ta kredit je namenjen ljudem, ki se soočajo z nenadnimi finančnimi potrebami, kot so nepričakovani stroški popravila avtomobila, nujne zdravstvene storitve ali druge nepredvidene situacije. Postopek pridobitve kredita je izjemno preprost in hiter. Uporabniki morajo izpolniti spletni obrazec z osnovnimi osebnimi in finančnimi podatki, na podlagi katerih Ferratum opravi oceno kreditne sposobnosti.

Po uspešni odobritvi se sredstva nakažejo na uporabnikov bančni račun v zelo kratkem času, pogosto že v nekaj minutah ali urah. Ena od ključnih prednosti tega kredita je njegova dostopnost, saj niso potrebna nobena zavarovanja ali dolgotrajni postopki preverjanja, kot je to običajno pri tradicionalnih bančnih posojilih. Posojilo Ferratum je zato idealna rešitev za tiste, ki potrebujejo hitro finančno pomoč brez nepotrebnih zapletov. Izboljša finančno stabilnost v trenutkih, ko je to najbolj potrebno, in omogoča uporabnikom, da se osredotočijo na reševanje svojih težav brez dodatnega stresa.

Spoznajte osnovne značilnosti in delovanje Ferratum hitrega kredita

Ferratum hitri kredit ponuja številne prednosti, ki ga ločijo od drugih finančnih produktov na trgu. Ena izmed glavnih značilnosti tega kredita je njegova izjemna hitrost obdelave in odobritve. Uporabniki lahko pričakujejo, da bodo sredstva prejeli na svoj bančni račun v zelo kratkem času, kar je idealno za reševanje nujnih finančnih situacij. Poleg tega je postopek prijave zelo enostaven in uporabniku prijazen. Vse, kar morate storiti, je izpolniti spletni obrazec, ki zahteva osnovne osebne in finančne podatke.

Ni potrebe po obsežni dokumentaciji ali dolgotrajnih preverjanjih, kar pomeni, da je celoten postopek bistveno hitrejši in manj stresen v primerjavi s tradicionalnimi bančnimi posojili. Posojilo pri Ferratumu je tudi zelo prilagodljivo, saj omogoča različne zneske posojil in roke odplačevanja, ki se lahko prilagodijo potrebam posameznega uporabnika. Poleg tega podjetje Ferratum ponuja transparentne pogoje poslovanja, brez skritih stroškov ali neprijetnih presenečenj. Uporabniki točno vedo, koliko bodo plačali in kdaj, kar jim omogoča boljše finančno načrtovanje in upravljanje njihovih sredstev. Vse te značilnosti skupaj ustvarjajo finančni produkt, ki je zanesljiv, hiter in enostaven za uporabo ter namenjen reševanju nujnih finančnih potreb.

Prednosti Ferratum hitrega kredita za nujne finančne potrebe

Ferratum hitri kredit ponuja številne prednosti, ko gre za reševanje nujnih finančnih potreb. Ena izmed ključnih prednosti je hitrost, s katero lahko uporabniki prejmejo sredstva. Za razliko od tradicionalnih bančnih posojil, kjer lahko postopek traja več dni ali celo tednov, Ferratum omogoča dostop do potrebnega denarja v le nekaj minutah po odobritvi. Ta hitrost je še posebej pomembna v primerih, ko se soočate z nepričakovanimi stroški, kot so popravila doma, zdravstveni izdatki ali nujna potovanja.

Poleg tega ta posojilna storitev ne zahteva obsežne dokumentacije ali zavarovanj, kar pomeni, da lahko uporabniki hitro in enostavno izpolnijo prijavni obrazec in pridobijo potrebna sredstva. Prilagodljivost je še ena pomembna prednost; uporabniki lahko sami izberejo znesek posojila in rok odplačevanja, kar jim omogoča prilagoditev posojila njihovim specifičnim potrebam in finančnim zmožnostim. Transparentni pogoji, brez skritih stroškov, omogočajo uporabnikom jasen pregled nad njihovimi obveznostmi, kar zmanjšuje tveganje za neprijetna presenečenja. Vse te prednosti skupaj naredijo to vrsto posojila idealno rešitev za tiste, ki se soočajo z nepričakovanimi finančnimi situacijami in potrebujejo hitro ter zanesljivo rešitev.

Odkrijte, zakaj je Ferratum hitri kredit idealna rešitev za nepričakovane stroške

Ferratum hitri kredit je zasnovan tako, da ga lahko uporabniki izkoristijo v trenutkih, ko se soočajo z nepričakovanimi stroški. Ena izmed glavnih prednosti tega kredita je njegova enostavna dostopnost, saj lahko uporabniki prijavo izpolnijo prek spleta in sredstva prejmejo brez obiska banke. To pomeni, da je postopek pridobivanja hitrega kredita izjemno priročen in prihrani čas, ki bi ga sicer porabili za dolgotrajne bančne postopke. Posojilo pri Ferratumu je prav tako prilagodljivo, kar pomeni, da se lahko prilagodi različnim finančnim potrebam posameznikov. Uporabniki lahko izberejo znesek kredita, ki ga potrebujejo, in določijo rok odplačevanja, ki najbolje ustreza njihovim finančnim zmožnostim.

Ta prilagodljivost omogoča, da se kredit učinkovito uporabi za različne nepredvidene stroške, kot so popravila avtomobila, nujni zdravniški posegi ali drugi nepričakovani izdatki. Poleg tega Ferratum ponuja transparentne pogoje poslovanja, brez skritih stroškov ali neprijetnih presenečenj. To pomeni, da uporabniki točno vedo, kaj lahko pričakujejo, in se lahko bolje pripravijo na odplačevanje kredita. Vse te značilnosti skupaj ustvarjajo finančni produkt, ki je zanesljiv, hiter in enostaven za uporabo, ter omogoča uporabnikom hitro reševanje finančnih težav brez dodatnega stresa. Zaradi teh lastnosti je ta storitev idealna rešitev za vsakega, ki se sooča z nepričakovanimi finančnimi izzivi in potrebuje takojšnjo pomoč.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq