Hitro posojilo

Mobilna banka številka 1 v Sloveniji. Hitri kredit in posojilo v 15-ih minutah od uspešne oddaje vloge!

Kakšen znesek potrebujete?

500 € 4000 €
  • Znesek Kesh Limita €  2.000,00
  • Skupni stroški Kesh Limita € 
  • Efektivna obrestna mera (EOM) %
  • Povprečni dnevni stroški Kesh Limita € 
  • Minimalni mesečni znesek poplačila € 
  • Obrestna mera (nominalna obrestna mera) 4.90%
Primer kredita : Za kredit v višini 1.000,00 EUR, ki se črpa v enkratnem znesku, s spremenljivo nominalno obrestno mero 4,9% na leto v višini 26,54 EUR, nadomestilom za storitve v višini 222,98 EUR, naročnino v višini 12,00 EUR in nadomestilom za črpanje v višini 50,00 EUR, je skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec 1.311,52 EUR, če se odplačuje v 12 mesečnih obrokih 172,48 EUR, 119,05 EUR, 115,61 EUR, 112,17 EUR, 108,73 EUR, 105,30 EUR, 104,96 EUR, 101,52 EUR, 98,08 EUR, 94,64 EUR, 91,21 EUR, 87,77 EUR. EOM znaša 77,59%. Ta izračun je zgolj informativne narave in temelji na predpostavkah, veljavnih na dan tega informativnega izračuna, ki se lahko spremenijo in zato za banko niso zavezujoče. Spremenljiva obrestna mera, uporabljena v izračunu, je enaka vsoti vrednosti referenčne obrestne mere Evropske centralne banke za operacije glavnega refinanciranja (https://www.bsi.si/en/statistics/interest-rates/ecb-interest-rates), trenutno 2% in fiksnega pribitka 2,9%. V primeru povečanja vrednosti obrestne mere EC MRO in posledično kreditne obrestne mere se lahko znatno poveča tudi skupni znesek, ki ga mora plačati kreditojemalec.

Izračunajte vse stroške

S pomočjo kreditnega kalkulatorja si lahko izračunate vse stroške kredita in posojila, brez skrivanja v drobnem tisku.

Izpolnite vlogo preko spleta

Potrebno je vnesti vse zahtevane podatke in izpolniti vlogo. To običajno traja zgolj nekaj minut.

Počakajte na izplačilo

Že 15 minut po uspešno oddani vlogi lahko na svojem bančnem računu pričakujete izplačilo kredita.

Ferratum

Seveda, tukaj je pet podnaslovov na temo Ferratum:

V tretjem podnaslovu, “Prednosti uporabe teh storitev”, bomo preučili, katere posebne ugodnosti in funkcionalnosti ponujajo te storitve svojim uporabnikom. Prav tako bomo pogledali, kako te storitve izstopajo v primerjavi z drugimi finančnimi ponudniki. Četrti podnaslov, “Odkrijte, zakaj se stranke odločajo za to podjetje in katere koristi prinaša”, bo raziskoval razloge, zakaj se uporabniki odločajo za to podjetje in kakšne konkretne koristi lahko pridobijo z uporabo njegovih finančnih storitev. Peti in zadnji podnaslov bo obravnaval morebitne pomanjkljivosti in izzive, s katerimi se lahko srečujejo uporabniki storitev podjetja, ter kako podjetje rešuje te izzive, da bi izboljšalo uporabniško izkušnjo.

S temi podnaslovi bomo zagotovili celovit pregled podjetja Ferratum in njegovih storitev, kar bo bralcem pomagalo bolje razumeti, kaj to podjetje ponuja in zakaj bi lahko bilo prava izbira za njihove finančne potrebe.

Kaj je Ferratum in kako deluje?

Podjetje je znano po tem, da uporablja napredne tehnologije in algoritme za ocenjevanje kreditne sposobnosti, kar omogoča hitro obdelavo zahtevkov in zmanjšuje tveganja za obe strani. To podjetje ponuja različne vrste posojil, vključno z mikro posojili, kratkoročnimi posojili in celo kreditnimi linijami, kar strankam omogoča prilagodljivost glede na njihove specifične finančne potrebe.

Ena izmed ključnih prednosti tega podjetja je hitrost, saj lahko uporabniki v nekaterih primerih prejmejo sredstva na svoj račun že v nekaj minutah po odobritvi posojila.

Poleg tega podjetje velik poudarek namenja varnosti in zasebnosti svojih strank. Uporablja napredne varnostne protokole in šifriranje podatkov, kar zagotavlja, da so osebni in finančni podatki strank zaščiteni pred nepooblaščenim dostopom. Podjetje prav tako ponuja transparentne pogoje posojil, brez skritih stroškov ali nepričakovanih obresti, kar strankam omogoča, da natančno vedo, kaj lahko pričakujejo.

S svojo zavezanostjo k zagotavljanju kakovostnih storitev in prilagodljivih finančnih rešitev, je podjetje postalo priljubljeno med uporabniki po vsem svetu. Podjetje si nenehno prizadeva za inovacije in izboljšave svojih storitev, kar mu omogoča, da ostaja v koraku s spreminjajočimi se potrebami trga in potrošnikov.

Spoznajte osnovne informacije o podjetju Ferratum in njegovem poslovnem modelu

Ena od ključnih komponent njihovega poslovnega modela je uporaba naprednih tehnologij za ocenjevanje kreditne sposobnosti strank. To omogoča hitro obdelavo zahtevkov in zmanjšuje tveganje za neplačila. Podjetje ponuja ne le kratkoročna posojila, temveč tudi dolgoročnejšo finančno pomoč v obliki kreditnih linij in osebnih posojil, kar omogoča prilagodljivost glede na različne finančne potrebe strank.

Podjetje veliko vlaga tudi v raziskave in razvoj, kar mu omogoča, da nenehno izboljšuje svoje storitve in uvaja nove funkcionalnosti. Transparentnost je še ena pomembna vrednota podjetja, saj strankam vedno jasno predstavi pogoje posojil, brez skritih stroškov in z jasnimi informacijami o obrestnih merah in drugih stroških.

Podjetje se osredotoča tudi na odlično uporabniško izkušnjo, kar vključuje 24/7 podporo strankam in enostaven dostop do storitev prek različnih platform. Zahvaljujoč tej kombinaciji inovacij, transparentnosti in uporabniškega pristopa, je to podjetje postalo eno izmed vodilnih na področju digitalnega bančništva in kratkoročnih finančnih rešitev.

Njegova zmožnost hitrega prilagajanja tržnim spremembam in potrebam strank je ključni faktor pri ohranjanju konkurenčne prednosti v dinamičnem finančnem sektorju. V prihodnosti podjetje namerava še naprej širiti svoje storitve in izboljševati svoje tehnološke rešitve, s čimer bo še naprej igralo pomembno vlogo na globalnem finančnem trgu.

Prednosti uporabe Ferratum storitev

Uporabnikom prijazen vmesnik in enostaven postopek prijave sta še dve pomembni prednosti. Celoten postopek poteka prek spleta ali mobilne aplikacije, kar pomeni, da strankam ni treba obiskati fizične poslovalnice. To prihrani čas in omogoča udobje, saj lahko uporabniki zaprosijo za posojilo kadarkoli in kjerkoli. Poleg tega je postopek prijave intuitiven in zahteva minimalno dokumentacijo, kar še dodatno poenostavi izkušnjo.

Druga pomembna prednost podjetja je transparentnost poslovanja. Stranke točno vedo, kakšne obrestne mere bodo plačevale in kateri so morebitni dodatni stroški. Ni skritih stroškov ali neprijetnih presenečenj, kar povečuje zaupanje v podjetje.

Uvedba različnih vrst posojil omogoča prilagodljivost, saj lahko stranke izbirajo med mikro posojili, kratkoročnimi posojili in kreditnimi linijami glede na njihove specifične potrebe.

Podjetje prav tako ponuja odlično podporo strankam, ki je na voljo 24/7, kar zagotavlja, da so uporabniki vedno lahko deležni pomoči, kadar jo potrebujejo. Varnost in zaščita podatkov sta prav tako visoko na prioritetni lestvici podjetja. Uporabljajo napredne varnostne protokole in šifriranje, s čimer zagotavljajo, da so osebni in finančni podatki strank varni pred nepooblaščenim dostopom.

Dodatno podjetje redno uvaja inovacije in nove funkcionalnosti, kar pomeni, da se storitve nenehno izboljšujejo in prilagajajo spreminjajočim se potrebam uporabnikov. Skupaj z globalno razširjenostjo in dolgoletnimi izkušnjami na področju finančnih storitev, so te prednosti ključni razlogi, zakaj se stranke odločajo za tega ponudnika kot svojega finančnega partnerja.

Odkrijte, zakaj se stranke odločajo za Ferratum in katere koristi prinaša

Ta podjetje prav tako izstopa zaradi svoje enostavne in hitre storitve.

Postopek oddaje vloge za posojilo je zelo poenostavljen in traja le nekaj minut. Ker celoten postopek poteka prek spleta ali mobilne aplikacije, je dostopnost storitev izjemna, kar pomeni, da lahko stranke zaprosijo za posojilo kadarkoli in kjerkoli. Poleg tega podjetje uporablja napredne algoritme za hitro obdelavo zahtevkov, zaradi česar lahko uporabniki prejmejo sredstva izjemno hitro.

Podjetje se zaveda pomembnosti transparentnosti in zaupnosti. Strankam vedno jasno predstavi vse pogoje posojil, vključno z obrestnimi merami in morebitnimi dodatnimi stroški, kar povečuje zaupanje in zmanjšuje možnosti za neprijetna presenečenja.

Transparentnost je ključna za ohranjanje dolgotrajnih odnosov s strankami, kar je tudi eden od ciljev podjetja.

Za mnoge uporabnike je ključnega pomena tudi odlična podpora strankam, ki jo podjetje zagotavlja. Podpora je na voljo 24/7, kar uporabnikom omogoča, da vedno dobijo pomoč, kadar jo potrebujejo. To je še posebej pomembno v nujnih situacijah, ko je hitra pomoč ključnega pomena.

Varnost podatkov je še ena od pomembnih koristi uporabe storitev podjetja.

Napredni varnostni protokoli in šifriranje zagotavljajo, da so vsi osebni in finančni podatki strank varni pred nepooblaščenim dostopom. Ta visoka raven varnosti daje strankam mir in zaupanje v uporabo storitev podjetja.

Poleg tega podjetje nenehno inovira in izboljšuje svoje storitve, kar pomeni, da se vedno prilagaja spreminjajočim se potrebam uporabnikov. Inovacije vključujejo nove tehnologije, boljše uporabniške vmesnike in dodatne funkcionalnosti, ki naredijo izkušnjo še boljšo. Zaradi vseh teh razlogov se številne stranke odločajo za tega ponudnika, saj jim zagotavlja hitre, enostavne in zanesljive finančne storitve, prilagojene njihovim potrebam.

Izjave zadovoljnih uporabnikov

Želim pohvaliti zares profesionalen pristop in storitev, ki sem je bil deležen pri vas. Na izplačilo posojila nisem dolgo čakal. Vaš denar me je rešil dolgoletnih dolgov.

Jože U, Ljubljana

Brez dvoma ste eni najboljših na spletu. Kadarkoli sem se obrnila na vas, me niste nikoli zavrnili. Mirno spim, ker vem da mi boste finančno vedno pomagali.

Helena S, Kranj

Na začetku sem iskreno dvomil v to ali naj vam verjamem ali ne. Dokazali ste, da stojite za svojimi besedami, jaz pa sem vas v zahvalo priporočil svojim prijateljem.

Andrej J, Portorož

FAQ

Pogosta vprašanja za hitro posojilo

Kaj je hitro posojilo?
Hitro posojilo je finančna storitev, ki je na voljo strankam na maksimalno 12 obrokov s pripadajočimi stroški. Značilnost hitrih posojil so; hitro izplačilo, minimalna dokumentacija in pogoji za odobritev.
Ali lahko hitro posojilo dobim na roke?
Odgovor je ne! Hitro posojilo se izplačuje izključno z računa na račun. Zato je potrebno imeti veljaven tekoči račun na banki z rednimi prejemki (plača ali pokojnina).
Ali lahko dobim hitro posojilo, če nisem prijavljen v Sloveniji?
Do hitrega posojila so upravičeni samo državljani Slovenije s prijavljenim prebivališčem in naslovom na področju Slovenije.
Kaj če ne zmorem odplačevati obrokov?

V primeru da se znajdete v situaciji zaradi katere ne bi več zmogli odplačevati rednih mesečnih obrokov, vas prosimo, da se čim prej oglasite našemu oddelku za obračune, da bi lahko skupaj poiskali rešitev in vam pomagali odplačati preostale obroke, saj bi v nasprotnem primeru lahko prišlo do dodatnih stroškov.

faq